Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Długo jeszcze?Ja nadal bez Alfy
Długo jeszcze?
No to lipa straszna laska! Sprowadź ją tutaj to ją zrobimy własnymi siłami. Szkoda by było fajnej bryczki. Nawet nie myśl o pożegnaniu. No chyba że kolejną 155 zapodasz.Już miała być ale włoscy mechanicy pare usterek wynaleźli. Sprzęgło ślizga, serwo hamulców padło,lewe tylne koło nie hamuje, coś tam jest źle z oparami paliwa i sonda lambda kaput... A jeszcze akumulator padł (tydzień przed końcem gwarancji). I teraz myśle czy opłaca to wszystko robić...... Tak to jest belle oddać w obce ręce.![]()
coś o tym wiem, ja dopiero wolne mam 1 listopada...Długo pracuję i w sobotę też muszę się przygotować na zajęcia.
coś o tym wiem, ja dopiero wolne mam 1 listopada...
Sprowadź ją tutaj
Bo Twoja 155 jest wyjątkowaA tu przynajmniej mechanicy podobno stwierdzili że od lat nie widzieli w 155 silnika w tak dobrym stanie.
Bo Twoja 155 jest wyjątkowa długie lata jeszcze bella będzie służyła
to kiedy mniej wiecej bedziesz mial swoja 155 ? ?
przyjemny serwis![]()
dzisiaj z pracy przez bochnie jechałemPonawiam nasze zaproszenie do Bochni na spocik może jednak się ktoś skusi?
chętnie bym je obadał wnikliwie, szkoda że w NS takiego serwisu nie ma, coś pięknegoWidziałeś na pierwszej fotce ile antyków na piętrze zaparkowali