• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lista N. Sącz

trebor jeszcze coś tam kiedyś obiecywał że będzie:) ale coś wszyscy cicho siedzą:P

co wy z tym kościołem:) cały dzień chcecie siedziec w kosciele?

to moze Nas sie troche uzbiera, termin Pawel podawal dawno ( ok 3 tyg temu ) wiec moze sie uda :)

podejrzewam że raczej mało:) pewny jestem ja i Ty póki co heh, ok, do zob o 18

Dzięki Panowie za spotkanie:) frekwencja nawet dopisała, kto nie był niech żałuje:P

Również dzięki. Następny musi być na świeżym powietrzu.

Wesołych Świąt wszystkim!!!! I mokrego poniedziałku. :)

Witam po świętach się kroi jakies spotkanie? niestety wczorajsze przeoczyłem:( bo bym dołączył

dziękuję wszystkim za przedświąteczne spotkanie. A przy okazji się trochę pożalę jakiś sk...... wypią mi kierunkowskazy boczne dzisiaj w nocy i zanim dojdą mi nowe muszę pomykać na samych żarówkach. Ciekawe komu były aż tak potrzebne ale jakbym dopadł to bym ręce połamał i nogi z d.... powyrywał. :-(

mimo wszystko wesołych świąt.

U nas kradną narty! Tyle ludzi popieprza przez wioske z samymi kijkami że głowa boli...

ja tez przeoczylem spot bo mi alternator padl i znowo wydatki a znacie moze firme w ns ktora regeneruje alternatory

Amortyzatory
Powrót