• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lista N. Sącz

gokarty są ok ale gdzie w końcu ten spot ? Media czy sandecja a może placyk koło ronda na krolowej jadwigi

widząc kierunek rozmowy to raczej obstawiam placyk koło ronda ale z drugiej strony :-P

Panowie, poza tematem jedna sprawa:) by nie było ost. miejsca, zdjęcie mej belli w konkursie zdjęcia miesiąca jest, więc jak nie głosowaliście to po sąsiedzku!:) Nr 8:P

Poszedł głos na 8, a zdięcie dobre to nie po sąsiecku tylko dlatego, że mi się podoba, no i promuje nasz region.

Dajcie linka bo sobie zamknąłem z rozpędu to info o konkursie na zdjęcie miesiąca.

gloss oddany na 8 :D

Noddy, wyjezdzales moze dzisiaj kolo poczty na Gorzkowie i przejezdzales kolo Żabki ok godziny 21:05 ? ? ? ?

dzięki Panowie za głosy:) mam nadzieje że za tydzień będzie pogoda, jak nie to tylko pod zadaszeniem trzeba będzie spotkanie zrobic

Również poszedł głos ;) Mam nadzieję, że zdążą go zaakceptować :P

Pawel co taki zapatrzony dzisiaj jechaleś ? na skrzyzowaniu Nawojowskiej z Traugutta ok 16:30

Jaa skrecalem, myslalem ze przepuscisz, reke podnosze aa tu nic ;p hehehe

Koledzy może wiecie, gdzie w NS albo okolicach wgrają mi softa do SEc901 bo się zawiesił na amen??????

Panowie to jak z jutrem.. ? bo z pogoda chyba nie wypali zeby kolo Media postac ;p

ciekawe ilu Nas sie zjedzie, termin byl podnyy duuuzo duzo wczesniej, wiec pewnie osob troche bedzie

Ja raczej na pewno nie przyjadę, do kościoła trzeba iść pokutować za grzechy......

Amortyzatory
Powrót