Lista N. Sącz

Więc tak, żona się dowiedziała że należy takie coś załatwić w sposób następujący: piszemy pismo że chcemy wtedy i wtedy zrobić takie coś, określamy ile dokładnie będzie aut, czas trwania, godz itd, generalnie szczegółowo opisujemy to co planujemy, i takie pismo zostawiamy na dzienniku podawczym w ratuszu skierowane do prezydenta miasta czyli do Ryśka N. On wydaje decyzję w kwestii imprez itd rzeczy na płycie rynku i nikt inny na to zgody wyrazić nie może, a czy wyda? Wiadomo szansa jest, według mnie nikła no ale spróbować można po wcześniejszym załatwieniu naprawdę odpowiedniej ilości aut, powiedzmy 20 AR:)

Ostatnia edycja:
wiadomo, spróbować można ale według mnie najważniejszą rzeczą będzie ilość osób pewnych , tak by w piśmie napisać ilość uczestników jaka brała by udział, jak się zaraz okaże że nas jest 6osób no to bez sensu będzie pisać... wszyscy co czytają ten wątek i są z NS lub okolic i się nie udzielają a chętnie wzieliby udział w takim spotkaniu na płycie rynku w NS to piszcie, wtedy szanse nasze wzrosną!:)

Myślę że jak będzie mniej niż 10 aut to szkoda nawet próbować... No i to musi być pewne a nie że "będę jak dam radę" czy jak to jest przeważnie.

no dokładnie, dlatego tak jak mówiłem, fajnie byłoby mieć 20aut, jak zbierze się fajna ilość chętnych to pismo tworzymy i do UM.Od siebie jestem wstanie przekonać i zaprosić 2 może nawet 3 osoby co maja AR a się nie udzielają na forum

Ostatnia edycja:
Wyszukiwarka znalazła 28 osób z NS ale wielu z was niema wpisanej miejscowości. No i przecież są chłopaki z Limanowej i Gorlic.

Wyszukiwarka znalazła 28 osób z NS ale wielu z was niema wpisanej miejscowości. No i przecież są chłopaki z Limanowej i Gorlic.

+ ktoś kogoś też zna wśród osób poza forum co ma AR, ja postaram się porozmawiać ze znajomymi i zaprosić ich na forum:)

Myślę, że jak kiedyś uda się na spocie dobić do 20 alf to pogadamy o focie na rynku. Czy to możliwe???

myślę że jak wszyscy co do tej pory się spotykali na różnych spotach wkońcu zbiorą się naraz+ osoby co czytają a się nie udzielają, osoby co znamy i maja AR bez udziału na forum itd to 20 aut jest realne... jak znajdą się chęci nie tyko u paru osób a wielu to temat jest do ogarnięcia:)

Osób które przyjeżdżają na spoty jest około 10... Myśle że 20 aut jest realne.

No to co, może ustalmy jakiś wstępny termin i zrobimy listę i wtedy zobaczymy jak to będzie wyglądać ?

Osób które przyjeżdżają na spoty jest około 10... Myśle że 20 aut jest realne.

Jak znam życie to w dziesiątce się zamkniemy... Chyba, że jeszcze z Gorlic kogoś zwerbuję.

Co do terminu to ja bym to do wiosny odłożył. A teraz można zrobić standardowy spocik na parkingu pod tesco.

W Tarnowie też coś koledzy działają, można by ich zaprosić.

Ostatnia edycja:
Dobra myśl. Oczywiście jak nas z tego parkingu nie wygonią. :)

ja na jutro nie dam rady, pracuje niestety, przyszły weekend jak najbardziej:)i można by zrobić na parkingu w galerii sandecja, tam nie ma ukrytego piasku który jest ważną tajemnica heh:)

Ja też za następną niedzielą, pod sandecją może być, jakaś odmiana będzie.

---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:41 ----------

Laska ty z Poręby dojedziesz? Podobno asfalt wam na zimę zwinęli.

Laska ty z Poręby dojedziesz? Podobno asfalt wam na zimę zwinęli.

Weź przestań!!! To już nawet śmieszne nie jest! Qrwa wstyd się gdzieś ruszyć bo zaraz auto po dach w błocie! Dobrze że śnieg spadł, żeby jeszcze mróz chwycił i będzie git. Nie uwierzycie ale w tamtym tygodniu żeby się wydostać z mojej ulicy (BOHATERÓW ORŁA BIAŁEGO) musiałem łańcuchy założyć bo tak się w błocie zakopałem!

Ja też za następną niedzielą, pod sandecją może być, jakaś odmiana będzie.

No to ja niewiem czy będę bo mi się szykuje wyjazd dłuższy (na miesiąc-dwa) ale jeszcze niewiem na 100%

No przyszła niedziela lepiej. Teraz muszę rodzinne odwiedziny niedzielne zaliczyć bo już od nowego roku nie byłem. :)

Amortyzatory
Powrót