Lista N. Sącz

tak a jak sie zjedzie kilkaset samochodów to kolejka na autostrade będzie. Ja tam pierdzile gonie wszystkie 270KM i lece na miejsce

No godzina o 4 rano robi różnice :) Hmm to od kiedy organizatorom nie zależy żeby było jak najwięcej?

Ja obecnie mam 4tą alfa w przeciągu 5 lat i od poczatku serwisuje i naprawiam u motosowy i złego słowa nie mogę powiedzieć. Próbowałem kiedyś polecanego Tomka KrK z Krakowa ale porażka nie polecam. Wymienili mi część na używaną nie mówiąc o tym a usterka nie została w ogóle usunięta i przestałem eksperymentować i serwisuje u motosowy.

dzięki za info

Spot byl wczoraj, ustalalismy dlugo rozne warianty i wspolnie w 10osob ustalilismy 4:30 wyjazd a zbiorka 4:15 koniec, kropka:) i tak sie nikt nie wyspi i tak nawet jakby o 5:30 sie jechalo, jako ze dojedziemy na ok 7:30 na miejsce a rejestracja do bicia rekordu jest od 7:30 do 10 wiec maja 2,5h na rejestracje +1000 aut, wiec napewno beda osoby ktore nie zdaza sie zarejestrowac stad wyjazd 4:30 by nie jechac na marne lub na parking gosci...jak komus sie nie podoba godzina wyjazdu to w czym problem? Niech jedzie z ns i o 7:) lotto mi to, nikt nikogo nie zmusza do jazdy z nami

Ostatnia edycja:
No godzina o 4 rano robi różnice :) Hmm to od kiedy organizatorom nie zależy żeby było jak najwięcej?
Organizatorom zależy ale pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć. Choćby tego że trasa bicia rekordu jest wyłączona z ruchu i będzie zamknięta na określony i nieprzekraczalny czas. Nie możemy czekać nie wiadomo ile na tych którym chce się spać ;) Godziny są sztywno ustalone bo się nie wyrobimy potem z czasem. Raz w życiu chyba można wcześniej wstać ;)

Najwyzej jak dojedziemy na miejsce i juz bd po rejestracji mozemy sobie odpoczac chwile w aucie [emoji14]

Organizatorom zależy ale pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć. Choćby tego że trasa bicia rekordu jest wyłączona z ruchu i będzie zamknięta na określony i nieprzekraczalny czas. Nie możemy czekać nie wiadomo ile na tych którym chce się spać ;) Godziny są sztywno ustalone bo się nie wyrobimy potem z czasem. Raz w życiu chyba można wcześniej wstać ;)

I jest konkretna odpowiedz a nie unoszenie sie i nerwacja bo po co. Dozobaczenia o 4.15 :)

Jasne ze można wstać, damy rade, gwarantuje że z ekipą NS nie będzie problemów ;)

Wlepy wysłane, jutro powinny byc, spot proponuje środa, jutro nie dam rady - o ile jutro w ogóle dojdą

Przypomnienie dla zakręconych albo nie zdecydowanych. Jutro zbiórka 4:15 Stacja Arge ( Wielogłowy) wyjazd 4:30 , zapraszamy;)

attachment.php

kolejne tbi w saczu <3

Załączniki

• bez nazwy.jpg
    bez nazwy.jpg
    101.5 KB · Wyświetleń: 176
Amortyzatory
Powrót