Lista N. Sącz

Ja koło 14.30 ruszam do Krakowa, więc może zahaczę o Bochnię ;) Ale niestety na wspólny wyjazd z Arge się nie wyrobię.

389.jpg

Pozdrowienia :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Kto nie zagląda na FB to informuję że na FB ogarniamy temat wlepek i koszulek na wyjazd 1 maja.
Po więcej szczegółów zapraszam do naszej grupy na FB, Alfaholicy Nowy Sącz
ewentualnie proszę pytać tutaj, może jutro w wolnej chwili przerzucę info z FB tutaj.

SPOT Niedziela 12.04 ( Stary Sącz - Rynek - a co:) - kiedyś było fajnie, nawet dla nowych filmik z zacnego wydarzenia). Według AccuWeather ma być 18 stp:)

https://www.youtube.com/watch?v=ixh-tzw_zf8&list=LL0vsVBPLXB53ggz3xIz6iRA&index=11

Tematyka:
Podkoszulki, wlepy bo trzeba ogarnąć temat ale szczegóły na spocie

Godz. 17:00

Pozdro 600:)

Ostatnia edycja:
Ciężko będzie ale postaram się być, godzina ok wiec szansa jest
Trzeba się styknac i omówić wyjazd 1 maja

Wysłane z Alfa Romeo za pomocą Blue&Me

Panowie również się dopisałem na 1 maja, aczkolwiek nie wiem czy się wyrobie w tą niedziele.. Tak czy siak jadę z wami, więc jak nie dam rady być to fajnie by było jakbyście napisali co zostało ustalone.

wstępnie to na pewno z 0,7 + kierowca, a w 2 stronę zobaczymy w jakim stanie będziemy;)

także tego :
1maj godzina 5:00 zbiórka na stacji benzynowej ARGE na Wielopolu, wyjeżdzamy ok 5:30
jak ktoś chce koszulki to pisać do Franz Cossack robimy czarne z czerwonym logo, cena 15zł za nadruk, koszulkę należy zabrać z szafy, kupić w galerii bądź w lumpeksie, koszulki do końca tyg. należy zostawić u Pawła w 3K w tym sklepie rtv agd zapomniałem nazwy ;p
jak ktoś chce wlepę a chyba każdy to pisać do mnie lub do Gniewko Wątek, pi x drzwi wychodzi ok 15 wlep o długości ok 20cm na przednią szybę w kolorze białym, ale pasuje, żeby się każdy wpisał np w komentarzu, żeby potem komuś nie zabrakło bo to zamówimy hurtem. Cena nie wiem ile, ale kilka zł. My to z Gniewkiem ogarniemy i hajsy na miejscu najlepiej przy odbiorze.
Bez odbioru Emotikon pacman
Jedzie z nami laweta, także dodatkowy assistance nie potrzebne Emotikon grin

Dodano po 2 minutes:

skopiowałem z fb więc troche to głupio wygląda ale wiadomo o co chodzi :)

Ostatnia edycja:
Kilka fotek z wczorajszego spotu :) Dzięki za miłe popołudnie :)
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    136.4 KB · Wyświetleń: 158