Lista N. Sącz

Też się piszę na spot. W razie konkretów piszcie na PW.

No to juz pare osob chetnych na maly spocik. Trzeba cos zrobic w tym kierunku! Ja wracam do Sacza w polowie czerwca i jestem jak najbardziej za tym zeby sie spotkac!
Kolego Gordon ty nie mieszkasz przypadkiem na Zyndrama?

Nie.Obecnie mieszkam w Chełmcu.Na spot też przyjadę,dajcie znać.

No to paru chetnych jest. To gdzies w polowie czerwca cos wymyslimy? Co nie?

ja też jestem za... jak tylko czas pozwoli.. :-)
a co do miejsca spotkania to może jakiś parking pod super/hiper marketem ???

Ostatnia edycja:
I ja tu bywam. Mam rodzinę w Krynicy. Moja przyszła żona jest ze Składzistego. Do 9tego czerwca jestem na urlopie ;) Następny urlop w sierpniu. Oprócz tego jest tu też druga 156 jtd 8v przed liftem. Pozdro.

Nie znam tam wiele osob ale to nazwisko napewno slyszalem. A zona napewno zna.

I jak tam koledzy z tym spotkaniem? Proponuje date 20 czerwca w niedziele. Piszcie czy wam pasuje. Albo proponujcie cos.

I jak tam koledzy z tym spotkaniem? Proponuje date 20 czerwca w niedziele. Piszcie czy wam pasuje. Albo proponujcie cos.

Niestety 20 nie dam rady. Ale jak padnie inni termin, który będzie odpowiedni dla mnie to ja jestem jak najbardziej zaa :)

Taka pora mi odpowiada.

To fajnie. Ale cos sie cisza zrobila... Spotkamy sie we dwoch??? Wczesniej wiecej osob zapewnialo ze przyjada... Moze cos sie ruszy. Ide spac bo jutro wyjazd do Polski, 1800 kilometrow przed moja bella mam nadzieje ze spisze sie jak zawsze bez problemowo. Bede na forum dopiero we wtorek.

Amortyzatory
Powrót