Lista N. Sącz

Chłopaki ładnie zapili w świeta bo juz 3 dni prawie się nie odzywają;) można coś pomyśleć, ale niech chłopaki się wypowiedzą na ten temat;)

Ja jako ja byłbym;)

Mieliśmy się wiosną spotkać. :P
Kwiecień plecień, bo przeplata, trochę zimy trochę... zimy. :P

W maju może już być ciepło chodż nic nie wiadomo!

Ogarnij jak najszybciej od środy podobno wiosna pełną gębą!

Na pewno nie zdrowy McDonalds!

- - - Updated - - -

Az ciarki przechodzą mnie po plecach jakie to nie zdrowe.

- - - Updated - - -

Żartowałam oczywiście !!

pierdu pierdu więc krótko: 21.04 godz. 17 np... galicyjskie miasteczko jak we wrześniu pasi Panie/Panowie?

Paweł wszystko jest ok oprócz godziny;/ Czy mogło by być troszkę później, bo muszę wtedy być na uczelni, dało by się tak 18:30 ? Teraz o tej porze to jest już bardzo jasno ;)
Jakby tak się dało byłbym bardzo wdzięczny ;] a miejsce obojętne mi naprawde;) ważne by nas było dużo ;)

Czy mogło by być troszkę później, bo muszę wtedy być na uczelni, dało by się tak 18:30 ? Teraz o tej porze to jest już bardzo jasno

ziooom WSB czy PWSZ? zawsze można się urwać z zajęć:))) dla mnie obojętne czy 17 czy 16 czy 15 lub też 19:) działajmy 21.04 a godz. kwestia do dogrania:)

Jak już ostatecznie dogadacie godzinkę jeśli macie ochotę to dajcie mi znać.

ziooom WSB czy PWSZ? zawsze można się urwać z zajęć:))) dla mnie obojętne czy 17 czy 16 czy 15 lub też 19:) działajmy 21.04 a godz. kwestia do dogrania:)
PW
PWSZ ale chodzi o to ze juz mnie własnie nie było pare razy, ale tak czy siak bede ;]
wiec czas start do odpicowania bryki ;]

Amortyzatory
Powrót