Lista N. Sącz

Wesołych Świąt Wielkanocy Życzę wszystkim Alfaholikom z Nowego Sącza i okolic;)

No to wesołych bo jest szansa, że śniegu nie będzie tak dużo. :)
Dzisiaj sporo stopniało.
Wszystkiego dobrego wam!

Koleżanki i Koledzy z NS oraz okolic bliższych i dalszych składam Wam serdeczne życzenia z okazji zbliżających się Świąt Wielkiej Nocy przede wszystkim zdrowia szczęścia,pomyślności samych sukcesów w życiu prywatnym jak i zawodowym oraz mokrego dyngusa!

- - - Updated - - -

ANET z rodziną.

Też się podpinam pod życzenia.
Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i bezpiecznych wyjazdów świątecznych.

Dla wszystkich przede wszystkim dużo zdrowia i spełnienia marzeń oraz udanych świąt w gronie rodzinnym:)

Gdy Święta miną czas będzie na spota, ;) czy robimy go w ns w tym samym miejscu co kiedys czy są inne propozycje? ;)
Data to myśle ze 7 lub 14 kwietnia byłby dobra data ale niech każdy sie zadeklaruje;)
Ja i tak bede na zimowkach pewnie jeszcze xD :) Mam nadzieje ze po swietach najedzenie to będzie nas wiecej jak 12 ;)

Ostatnia edycja:
i o to w świętach chodzi! dobry whiskacz musi być:)) Zdrowie za wszystkich!:)):crazy_pilot:

ja już po 0,5 ballantine's pzdr pozdr@@@:)co złego to nie ja:))) został jameson...:):P

Święta minęły są jakieś przemyslenia co do spocika ja najprawdopodobnie pojawię się w NS dopiero 21 kwietnia.

- - - Updated - - -

Ale jak coś zorganizujecie fotki róbcie!

Amortyzatory
Powrót