Lista krakowiakow i okolic

• Autor wątku Autor wątku DRAGON2020
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Kraków - okolica Ruczaju i Ruczaj w sumie ( praca/studia/kobieta ;) )

Srebrna 156 sport wagon z relingami 2.0 ts ( często z bagażnikiem rowerowym ) na blacha KR3...T - Zawsze macham łapką lewą z kierownicy, tudzież mi jeszcze nikt poza jednym jedynym razem na trasie kraków-rzeszów nie odmachał :( ...

Thing co się stało, że przesiadłeś się do starego Mondeo? BTW. witam w moim rewirze :P.

to stare mondeo dziewczyna dostała i teraz się nim toczymy :P
a alfa do sprzedania :(

Święcice koło Miechowa, lecz w większości przebywam w Sosnowcu

rej KMI XXXX

pozdrawiam
saphire ->> AF 145 1.4 TS 00r

Ostatnia edycja:
żółto-złota 145 1.6TS z napisem na tylniej klapie "Cuore sportivo", nr. rej. KR..... to moja wlasnosc
pozdrawiam

Witaj:)
Widziałem Cie przy wlotowce do krk od strony rzeszowa oraz raz na skrzyzowaniu opolska estakada.

156 1,8ts Blue Cosmo rejestracja KTA... na ramkach alfaclub-u. Na 17' fondmental

Można mnie czesto spotkac w godzinach popoludniowych na trasie z krakowa do tarnowa w piątki i niedziele oraz w tygodniu na osiedlu żabiniec.

okolice michalowic, czesto zakopianka i swiatniki gorne. grafitowa 156

156 cosmo blue ospojlerowana KBR najczesciej pomiedzy tarnowem a krakowem i pozatym caly czas w austrii

a i widzialem we wiedniu 156 2.5 na polskich blaszkach jak obkladal zdrowo na drodze to ktos od nas??

spocik w Proszowicach ? całkiem ciekawe ale ja narazie odpadam ,spiderek na kołki i wymiana serca na mocniejsze a zajmie to troche czasu. dawca (164 2.0 V6 TB

Polanowice - Kraków tam i z powrotem przynajmniej raz dziennie - Alfa 147 2.0 Selespeed srebrna 2002.

Amortyzatory
Powrót