Lista krakowiakow i okolic

• Autor wątku Autor wątku DRAGON2020
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
maciekk napisał:
widze ze nareszcie ktos z moich rejonow

witam witam kolege:) no mało nas coś z tych rejonów.... a z blindowaniem daje sobie pomału spokój bo zero odpowiedzi:(

no nareszcie widze ze koledzy sie odzywaja :) trzeba mrugac bo to alfidarnosc jest :D u mnie na wiosce sa w sumie 3 156 i pare innych modeli ale nimi jezdza starsi ludzie ale tamtych chlopakow musze wkrecic na forum :lol: pozdrowienia

Kraków - Nowa Huta
Srebrna 145 KR...

Kolego Melex9, a nie stoisz czasami przy Starym Kleparzu, widziałem tam parę razy dwie srebrne 166... POZDRAWIAM

Kraków - Nowa Huta
Srebrna 145 KR...

Kolego Melex9, a nie stoisz czasami przy Starym Kleparzu, widziałem tam parę razy dwie srebrne 166... POZDRAWIAM

Czasami jak robie zakupy, choć nie za często, ale faktycznie widuje tam jeszcze jedną 166
Pozdrawiam

bordowa Mi.To - Ruczaj!
kojarzy ktoś jeszcze jakieś Mi.To w Krakowie?

bordowa Mi.To - Ruczaj!
kojarzy ktoś jeszcze jakieś Mi.To w Krakowie?

Oh lala!!! xD

Ja Cię widuję dość często na Ruczaju jak tuptusiam do połówki :D ja tam na Miłkowskiego i Strąkowej szusuję ;)

A z której części Ruczaja jesteś?
Bo ja Cię w różnych miejscach widywałem ;x

W Krk przynajmniej są jeszcze 2-3 Mi.To :)

no właśnie z tej :) okolice Miłkowskiego :) no popatrz - jestem rozpoznawalna!! pomachaj mi następnym razem :)

---------- Post dodany o godzinie 17:15 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:10 ----------

a gdzie ? :)

Ostatnia edycja:
no właśnie z tej :) okolice Miłkowskiego :) no popatrz - jestem rozpoznawalna!! pomachaj mi następnym razem :)
No proszę tak blisko a jeszcze nie miałem przyjemności spotkać. No ale jak się uda to będę machał :)
Na marginesie dodam, że sam już prawie miałem czarną Mito. Ale może jeszcze kiedyś będzie.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót