• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

LEW w rodzinie508RXH

• Autor wątku Autor wątku Jaso
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Oj tam literowka he te pisanie na tel mnie leczy he. Kupilem 5lat temu alfe i juz mi starczy. Jestem teraz w hiszpanii i mowie wam ze nie wiem jak bym sie zaladowal z dziecmi ha jak z zona ledwo sie zmie scilismy heh i naprawde potrzebny mi wiekszy pojazd

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Swoja droga to wlogladalem mazde 6. 2,5l benz kombi za jedyne 140tys .tez fajne auto

Marek siedziales kiedys w superbie? Przeciez tam sie mozna ganiac. 166 przy niej jest ciasna jak 126p. Nie kazdy stawia wyglad i frajde z jazdy na pierwszym miejscu. To jakis wstyd miec skode, czy co? Kompleksy wychodza? Ja mam auto jakie chce i mam gdzies zdanie innych. Przeciez alfami podobno jezdza tylko fryzjerzy geje...

Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka

Ale z Ciebie słoik viader :) i to widać w wielu tematach :) choć wiedzy i argumentów nie można Ci odmówić :) poza tym z dodatkowym autem :sarcastic:
Siedziałem w superbie, jeździłem.... I to by było na tyle. Chciałbym pojemne to kupiłbym chociażby crome. Tańsza równie dobra choć ciut mniejsza. A dlaczego nie skoda? To wyjaśnił reloaded dość jasno :)

Crome? O matko. Ludzie hehe a tak wogole to mam na mysli pozne egzemplaze drugiej generacji albo juz 3. A co do geji to podobno czerwonymi autami jezdza hehe

O co Ci chodzi z tym sloikiem, wyjasnij bo nie rozumiem? Z tego co wiem tak sie okresla ludzi ktorzy przyjechali z prowincji do wielkiego miasta a w weekendy jezdza po prowiant do mamusi. Otoz mieszkam w stolicy od urodzenia a u mamusi jestem 2 razy w roku. Co masz mi jeszcze do zarzucenia, oprocz tego, ze nie kieruje sie w zyciu stereotypami i nie wstydzilbym sie jezdzic dacia? Gdyby bylo inaczej nigdy bym nie kupil alfy bo to sie przeciez sypie panie jak choinka na trzech kroli...

Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka

Zawsze znajdzie sie ktos kto sie przypierdala he ja tez mieszkam w 3city i nawet mialem dacie przez chwile pickupa logana i bardzo sympatyczne autko he pozdrawiam uzytkownikow

Najwidoczniej niektórych nie rozumiem. Ale na szczęście nie jestem wyjątkiem bo jeszcze bym pomyślał że z tym czerwonym to grzechu może mieć rację :sarcastic:

No tak slyszalem za oceanem. Czerwone kupuja pedzie he alfy tam nie ma wiec nie wiem jak z tym by bylo. Mi sie tam podoba ten kolor a pedziem nie jestem

Dla mnie kolor ma drugorzędną rolę. Jakbym kupował nowe to ok, pewnie bym wybierał co lubię ale przy używanych nie wybrzydzam. Ale taki wypas jak w tej 508 to mi się podoba. To jest dla mnie zdecydowanie ważniejsze, wyposażenie.

Zgadza sie. W tych kolorach to jest to ze ba jednych lepiej widac brud a na innych mniej

A co do peugeota to teraz kazde auto nowe lub prawie nowe ma pelno fajnych bajerow i wyglada kosmicznie. Kolezka kupil teraz merca r-klase,zaplacil 180tys za nia,uzywana oczywiscie. Nigdy mi sie to nie podobalo no ale jak pojezdzilem to jest super poprostu czolg ha

Superb może i fajny w środku, miejsca full, no ale przy Maździe 6 w kombi, jeszcze z 2.5 na automacie to bym się nie zastanawiał. Wolałbym sobie trumnę na dach kupić i tak jeździć, niż z powodu większego bagażnika poświęcić design Mazdy na rzecz Skody. Oczywiście de gustibus itd. ale myślę, że tu raczej chodzi o poczucie estetyki. Jedni mają je gdzieś, a dla innych jest to ważne. Jak czytam, że ktoś jeździł Loganem i pisze że fajne auto.. OK może i fajne, ale w temacie "design nadwozia" daję 0/10. Jednym to wisi, a inny wstydziłby się jeździć. Tak, jak nie kupiłbym wieśniacko stuningowanego auta, tak samo nie kupiłbym Logana - wstyd by mi było tym jeździć. I tyle. Jak komuś nie wstyd, jego sprawa, nie oceniam.
Nową skodą nie wstyd jeździć - aż tak źle jak Logan nie wygląda ;) - ale też żadna frajda...

Logan byl sluzbowy ze tak powiem he i pickup do tego.ani grosza nie wlozylem w niego tylko sie przemieszczalem po miescie☺do tego jest ok przy tych dziorach to chyba przyznacie racje. A superba mam na mysli 3.6l 4×4 wiec tomaz chyba rozumiesz o co chodzi...

A superba mam na mysli 3.6l 4×4 wiec tomaz chyba rozumiesz o co chodzi...

No OK, chyba rozumiem :P
Jeżeli będzie w kombi i na fajnych felgach, to mógłbym takim jeździć. Bo w sedanie te lampy z tyłu to masakra jakaś...

Kombi kombi. Tam sa chyba w standardzie 18tki to w zupelnosci wystarczy.

A tak na marginesie to czym smigasz☺☺☺?

Mam przecież napisane :P
Alfa 166 V6 automat + Mazda 3 2.0 hatchbak :)

Amortyzatory
Powrót