Legnica

• Autor wątku Autor wątku radziooo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja w tym tygodniu również odpadam - zjazd w szkole :(. Za to potem na wszelkie inicjatywy z chęcią odpowiem zainteresowaniem :)

No w tygodniu odpada dla mnie rowniez, btw Teddy84 skasowalem poduchy i zczytalem bledy, liknij na screen

bledu.jpg

Pisalem na privie jeden to pewnie cos z cisnieniem na pompie - moze paliwo filter ?

2 ostatnie z tego co wyczytalem to regulator na turbinie tzra by bylo regenerowac albo nowy , skasowalem bledy i zobacze czy sie powtorza .

osobiście raczej nie, w Ząbkowicach nie mieszkam długo w sumie jakies prawie 3 lata dopiero ale miejsca z fotek przy NFZ jak najbardziej rozpoznaje :P
w sumie to więcej ludzi znam z Legnicy :P

:P

Osobiście raczej na pewno nie :)

Ale kiedyś możemy skoczyć na jakiś spocik ; )

Prawdę mówiąc, to i Ząbkowice rosną powoli w siłę :)

Ja, NeroVolcano (Monika i Karol), Morbob (kuzyn - Szymon), kolega Shemagonish (nie poznałem osobiście), właściciel 33'ki + 75'ki + 145'ki (też nie poznałem), madtoc (Magda z Kamieńca - pracuje w Ząbk.), marcin_87 (Marcin z Niedźwiednika), Ceasar007 (Czarek - w tej chwili w DE)... Jest jeszcze jakaś srebrna oramkowana 156 (DZA; naklejka AlfaRadom - ale pewnie tak zostało po poprzednim właścicielu)... iiiiiii być może jeszcze kogoś pominąłem... Z czasem powinno być nas tu coraz więcej :)

Osobiście raczej na pewno nie :)

Ale kiedyś możemy skoczyć na jakiś spocik ; )

Prawdę mówiąc, to i Ząbkowice rosną powoli w siłę :)

Ja, NeroVolcano (Monika i Karol), Morbob (kuzyn - Szymon), kolega Shemagonish (nie poznałem osobiście), właściciel 33'ki + 75'ki + 145'ki (też nie poznałem), madtoc (Magda z Kamieńca - pracuje w Ząbk.), marcin_87 (Marcin z Niedźwiednika), Ceasar007 (Czarek - w tej chwili w DE)... Jest jeszcze jakaś srebrna oramkowana 156 (DZA; naklejka AlfaRadom - ale pewnie tak zostało po poprzednim właścicielu)... iiiiiii być może jeszcze kogoś pominąłem... Z czasem powinno być nas tu coraz więcej :)

no to teraz nic tylko nazwę wątku musimy zmienić :P na Ząbkowice witają ! :)

Ja i wezmę laptopa :D Mlody88 też pewnie chętny :D

Ktoś coś potwierdza ?? bo srednio mi sie chce dla zasady jechac i przekonac sie ze jestem sam :) ??
Edit:

Byłem nikogo nie było ;/ nastepnym razem nie proponować jak się ma zamiar nie przyjechać ;/

Ostatnia edycja:
Byłem, ale nie wiem czy w dobrym miejscu, tzn no nie skreciłem jadąc od strony jaworzyńskiej (tam od leroya) na auchan, tylko pojechałem prosto,
zakręciłem sie z raz nikogo nie widziałem bo sypało to pojechałem dalej.
O tym miejscu pisaliście ? czy to gdzieś indziej ?

Witam Legniczan
jutro, tj. w sobotę o 15:00 organizujemy spota w Świdnicy na parkingu nad zalewem Witoszówka ul. Polna Droga. Jakby ktoś miał problem ze znalezieniem to można zadzwonić do mnie na numer 533510416. Zapraszamy

ja też się piszę, alfa dostała szprychy, oponki, teraz tylko wyrok Pana mechanika czy sprzęgło czy dwumas, czy to i to i mogę jechać wszędzie;)

A ja akurat bede teraz w alfie wszystko robil :P I poszukuje jakies 18 :)

Ja mogę swoją zapchać na spota :D chyba że pozwolicie mi się stawić jakimś "germańskim oprawcą" w TDI xD

Amortyzatory
Powrót