Lampy tył led

Z przeźroczystymi kloszami będzie ciężko, bo trzeba by było zastosować te z chińskich podróbek lub zrobić na zamówienie nowe. Ale wg. mnie zbyt mocno by było widać przeróbkę na stacji diagnostycznej lub policyjnej.
Jeżeli będzie służbista, który umie odczytać homologację to może być ciężko. Cena tych bezbarwnych lub barwionych na czerwono też będzie chyba trudna do przełknięcia.

Jeżeli zrobisz takie, które nie będą się rzucać w oczy, tzn ledy będą proste, ładnie umiejscowione, to myślę, że nikt nie będzie się czepiał. (oprócz tych, dla których wszystko poza oryginałem to wiocha ) Ani diagności, ani policja. Jeżeli też będzie widać dość ładnie te ledy na seryjnych lampach, to ja byłbym w stanie Ci podrzucić takie lampy gdzieś do Chorzowa na próby jeżeli nie masz. Poza tym wysłałem PW

Przyznać musze kolego, że lampy robią wrażenie ;) Tak trzymać!!

Hansa nie dogonisz. Po 6 miesiącach mnie uświadomiono że mam tył przed FL jak stałem obok innej po FL. Mnie się jakoś nawet bardziej podoba i nie mam w planach zmiany.
Mowa oczywiście tylko o klapie, reszta jest tak jak powinno.

taki efekt będzie ciężki do osiągnięcia ze względu na to iż audi ma specjalną konstrukcję lamp które powodują taki efekt... ale podobny czemu nie

Moim zdaniem najlepszym pomysłem było by maksymalnie podobnie do oryginału, tylko po prostu miejsce gdzie normalnie świeci zwykła żarówa zastąpić paskami ledowymi ;) Wtedy jak bym w przyszłości ogarnął kilka tematów i w pierwszej kolejności co do oświetlenia kupił przednie lampki od Proxima, to na tył bym też może takie sobie sprawił :P

Mi się podoba pomysł i wykonanie :) sam chętnie bym takie założył do swojej

Diodami takiego efektu nie usyskasz, może jaką katode tam wsadzić?

Proxim@Ar możesz spróbować bo kolega coś nie odzywa smaka narobił na takie lampy :P i cisza no chyba że coś kombinuje i dlatego nic nie pisze :P

Nie no- poczekamy jeszcze, nie będę się mu wpieprzał w orszak :P Jeżeli nic z tego nie wyjdzie, to może wtedy.

Co nagle to po diable ;-)
Nie piszę, bo nie mam kiedy.
Takie jak z audi są do osiągnięcia, ale trzeba zrobić odpowiedni ekran nad diodami, coś takiego jak luminofor. Ciężko do zrobienia bo mamy mało miejsca.
Spróbujemy.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót