Lampy tył led

Jedno pytanie.
Sedan i kombi przed FL mają takie same lampy na tył ?
I po lifcie analogicznie?

bardzo dobre i ciekawe rozwiązanie. Czekamy na dalsze efekty prac.

Świetnie, że są postępy. Te pierwsze z liniami całkiem nieźle wyglądają, ja poczekam jeszcze na takie jak z Audi :D

Panowie.
Trzy typy lamp
typ krótki - zmiana tylko lampy sygnalizacyjnej w błotniku, kierunek, stop, postój.
typ długi - błotnik jak wyżej i klapa. W błotniku postój jest prosty, klapa - przedłużenie postoju, cofanie i przeciwmgłowe pozostaje na żarówkach
typ oryginalny- tylko błotnik, kierunek, stop i postój w jedym kwadracie tak jak w oryginale

Trwają prace nad neonami ,rozmowy z producentem kloszy, niewiadomo czy dojdzie do skutku, koszt małoseryjnej produkcji.

Ekstra, jak pójdzie w ruch sprzedaż to jestem chętny :) Błędu przepalonej żarówki nie będzie to to generować?

Mnie by się widziały bardzo podobne do oryginałów tylko po prostu zastąpione tak jak pisałem LEDami :) To było by super ;)

Tak jak w opisie.
Typ krótki,długi i oryginalny. To właśnie ten trzeci , tylko nie ma zdjęcia.

Coś pięknego :D czekam na fotki całości jak będzie wyglądać i chyba się skuszę na takie lampy :D

W rzeczywistości wyglądają dużo lepiej niż na zdjęciu.
Pierwszy komplet idzie do Proxima. Zobaczymy co powie.

Narazie nie zamawiamy.
Poczekamy jeszcze do poniedziałku przyszłego tygodnia i powinniśmy ruszyć.

Kolego, jak coś to ja jestem z Siemianowic, więc niedaleko :D Można by się zgadać na przymiarkę bądź pokaz jak to wygląda ;) Pozdrowionka :)

a czy będzie wchodziło w grę zakup ledów tylnych po oddaniu swoich? Tak jak w przypadku soczewek Proxim-a ?

Amortyzatory
Powrót