C
cichy1104
Guest
super jak dla mnie tylko mam pytanie zalozylem zarowki led do postoju i wywala mi na zegarze ze mam problem z lampa tzn swieci ta pomaranczowa lampka jak zalatwiles ta sprawe bo mam juz jej dosc,z gory dzieki.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
heheh albo wyciąga żarówkę podswietlania "błedu przepalonej żarówki " z zegara![]()
Maćku- jutro podrzucam lamy z 147
A dziwi cię to ??? Brak homologacji...Przerabiane ręcznie za kase troche "niemałą" ....Ryzyko utraty odszkodowania w czasie wypadku z nienajszej winy , ryzyko utraty dowodu itp... Ja bym na tym i tak pojezdził ale nie zmienia postaci rzeczy ,że z każdej strony ryzykowne.... A zauważ ,że to lampy do przedlifta...i kto da 550pln za lampy do auta za 8000plnTak- nie dość, że to cena dla niezrzeszonych, to jeszcze przy okazji badania rynku![]()
Ale na razie odzew prawie zerowy