• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lampy tył led

Wiem, że już po północy i mamy poniedziałek, ale jeszcze ich nie mam :P
Jak tylko będę miał, to wrzucę fotki i jakiś dobry filmik pokazujący całe lampy, razem ze stopem i całą resztą

Kosztorys, ogólny przegląd oraz specyfikacja.

Witam,
Byłbym zainteresowany kupnem takich lamp i stąd moje pytanie do Głównego Sprzedającego (o ile mozna takiego tu wskazac :PP). Kiedy będzie mozna sie spodziewać jakiegos zestawienia wszystkich typów lamp oraz cen? Chodzi mi konkretnie o takie do AR 156 Lift sedan :) Jak to wygląda z punktu widzenia technicznego? Jest to cała lampa czy oddawana seryjna lampa ode mnie do obróbki ? Jestem zainteresowany pełno-ledową wersją jednak chcialbym zobaczyc wszystkie w zestawieniu wraz z cenami i zastanowić się nad kupnem.
Gratuluje pomysłu i ogromu pracy oraz czasu włożonego w te 'dziełka'
Pozdrawiam
Mateusz

Pisz do Mibimibi na priva...Ja już cennik mam a on aktualnie modzi całość w ledzie tak ,że zdjęcia będa niebawem...Ja też czekam:D

Pisz do Mibimibi na priva...Ja już cennik mam a on aktualnie modzi całość w ledzie tak ,że zdjęcia będa niebawem...Ja też czekam:D
Ja już mam te całe na ledach, tylko nie zdążyłem założyć ich dziś ;) Jutro rano się za to wezmę, ale na filmik musicie do wieczora poczekać, aż wrócę z ,,normalnej'' pracy :D

Wszystko jest napisane na forum razem z kosztami itp.
Narazie zdjęć do poliftowej nie mam. Jak zrobię zdjęcia pełnych ledów to napiszę, ale chyba Proxim będzie miał szybciej i może mi je podeśle to wrzucę.
Obecnie zostaje zastąpiony typ II nowym tzn. różnica jest tylko w lampie z klapy. Zostały zamienione żarówki z cofania i przeciwmgielnego na ledy.

Ja już mam te całe na ledach, tylko nie zdążyłem założyć ich dziś Jutro rano się za to wezmę, ale na filmik musicie do wieczora poczekać, aż wrócę z ,,normalnej'' pracy

Wrzuć też filmik jak to w dzień wygląda :)

Oto w końcu obiecany filmik, oraz parę fotek w nocy jak to wygląda. Filmik i fotki w połowie nie oddają nawet jakości, oraz mocy tych świateł ;) Postaram się jeszcze porobić fotki wieczorem, gdy słońca już nie będzie, ale jeszcze będzie jasno.
Filmik- http://www.youtube.com/watch?v=cGSX6as5Vm4&feature=youtu.be

Załączniki

• 14102012217.jpg
    14102012217.jpg
    95.1 KB · Wyświetleń: 3,700
  • 14102012218.jpg
    14102012218.jpg
    85.8 KB · Wyświetleń: 808
  • 14102012219.jpg
    14102012219.jpg
    101.9 KB · Wyświetleń: 2,071
Ja tez jestem chetny,jaki jest koszt takich lamp i czas realizacji?

A jaki byłby koszt zrobienia takich do 147? Który typ by podszedł, bo mnie najbardziej interesowałby Typ II

Tylko coś w dzien słabo pozycje widać..Chyba ,że to tylko efekt na kamerze:D

A więc jaki koszt typu II (z poprzedniego najświeższego filmiku) do 156 FL Sedan? Oraz uprzedzam - koszt dotyczy przeróbki czy nowych lamp tak zrobionych ?

Ok. Jeszcze raz bo nikt nie czyta od początku.
Typ I i III 250 ze zwrotem lamp i 300 bez zwrotu
Typ II 350 i 420
Dodatkowy stop za szybę 35 i 65
Jeżeli ktoś chce na swoich, nie ma problemu tyko zaznaczyć w wiadomości.

"Nowych lamp" domyślam się ,że chodziło Ci o moje lampy?​

Czytaj więcej: http://www.forum.alfaholicy.org/156/79490-lampy_tyl_led-11.html#ixzz29TThd3bD

Jakby Mibimib dawał każdemu instrukcje co i jak to by nie zarobił na ich produkcji...:P

Amortyzatory
Powrót