:stop: A dlaczego Twoim zdaniem Norbert jest kiepski?
Wnioskuję tak po tym jak wykonał pracę, za którą wziął pieniądze.
Robiłem u niego już cztery auta, poleciłem go znajomemu (strasznemu perfekcjoniście tak w ogóle), żadnych zastrzeżeń

(a nigdy nie polecam kogoś, kogo nie jestem pewien).
Może Panu Norbertowi w Twoim przypadku się udało. U mnie robota była spier.... możliwie tak bardzo jak tylko się da.
Ostatnio po większej stłuczce i wizycie w Luboniu (tam jest zakład) pojechałem na serwis, to nie wierzyli mi, że auto jest powypadkowe!
Zmień serwis, jeśli nie widzą że element jest lakierowany na nowo - chyba ze się na lakiernictwie nie znają więc mają prawo
O jednym mogę zapewnić, a ręczę za to głową - samochód nie wyjedzie od tego gościa do póki nie będzie doprowadzony do stanu "jak z fabryki" albo i lepiej!!!
Ja nie ręczył bym głową, bo ma się tylko jedną. Jak jesteś zainteresowany to możesz pooglądać pracę Pana Norberta na żywo.
Jeśli już piszesz, że ktoś jest kiepski to wyjaśnij dlaczego.
- zakład to prowizorka; kabina, którą ma używana jest chyba od czasu do czasu...
- jest wszędzie syf i brud
- lakierując nie rozbiera elementów
- po nieudanej robocie wciskał mi kit, że to wina auta ze lakier jest źle położony
- ten"lakiernik" malując zderzak nie domalował go od spodu(miejsce gdzie jest oświetlenie tablicy rejestracyjnej)
- elementy były nie wypolerowane właściwie
- widoczne gołym okiem zacieki
- elementy malowane po 2 razy - i tak źle
- nierówne położenie klaru
- podczas schnięcia dostały się na elemanty odrobiny kurzu powodując kropki na lakierze (na pewno sło w kabinie...)
A jak masz jakieś obiekcje to powiedz mi kto lakierował auta z jego strony?
www.norbertbicki.net
Ta galeria świadczy sama za siebie! Jeśli ktoś chce zobaczyć profesjonalnie wykonane lakierowanie to zapraszam do sprawdzenia.
Masz rację, ja pojechałem tam bo oglądałem galerię - pięknie zrobiona. piękne zdjęcia.
Pozdrawiam,
Piotr
czekan.