S
Sparco123
Guest
Witam, proszę o rade co kupic w budżecie 1 000 zł - 1300 zł jeśli potrzebuje 4 x 16 cm i 2 x 6"-9" i pewnie jakiś mały wzmacniacz do tych elips. Zależy mi głównie na jakości dzwieku.
Dzięki
Dzięki
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
To co pisze Kolega wyżej i to co pewnie inni Ci napiszą na temat tylnych głośników, to święta prawda. Chciałem być mądrzejszy nie słuchałem, kupiłem Alpine....i szkoda pieniędzy, guzik to daje. Owszem mam, grają, tylko, że prawie ich nie słychać, przód to podstawa i najlepiej coś do dudnieniaw bagażniku.
Problem polega na tym ze nie chce tracić miejsca w bagażniku, ewentualnie mogę spróbować jakoś wbudować subwoofer jak ten bose w GTA.
Zapytam wiec prosto z mostu co mone kupic rzeby nie wyrzuca pieniedzy w bloto
Dlaczego z Ebay i co Ty z tym chcesz robić?
Osobiście nie widzę tego jakoś. Kup ten zestaw w drzwi http://www.allegro.pl/item1087099397_helix_db_62_1_wysylka_po_wplacie_1zl.html i będziesz zadowolony. Skrzynię w bagażnik i wzmacniacz zawsze można dokupić.