R
Remek
Guest
Wybaczbimski napisał:Wypraszam sobie.
To wszyscy rozbieraliscie silniki po wymianie oleju? Odpowiedz kolegi amigas jest juz konkretym. A z kad inni alfacholicy wiedza ze mieli syf w silniku?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wybaczbimski napisał:Wypraszam sobie.
Tak, po pożarze samochodu został mi jedynie silnik. Rozbierałem.Remek napisał:Wybaczbimski napisał:Wypraszam sobie.mialem na mysli stereotypowego wlasciciela
To wszyscy rozbieraliscie silniki po wymianie oleju? Odpowiedz kolegi amigas jest juz konkretym. A z kad inni alfacholicy wiedza ze mieli syf w silniku?
Nie kupuj z beczki. Skąd wiesz czy sprzedawca jest uczciwy i nie dolał tam innego tańszego oleju? Smiało tak mógł zrobić i nawet wymieszać pół na pól z Superolem po 4zł za litr takim do traktorów, a ty i tak byś się nie poznał.speedward napisał:WItam!
W mojej okolicy są sklepy gdzie można kupić olej z beczki różnych firm. Co panowi myślicie o tym?
tomkap napisał:Nie kupuj z beczki. Skąd wiesz czy sprzedawca jest uczciwy i nie dolał tam innego tańszego oleju? Smiało tak mógł zrobić i nawet wymieszać pół na pól z Superolem po 4zł za litr takim do traktorów, a ty i tak byś się nie poznał.speedward napisał:WItam!
W mojej okolicy są sklepy gdzie można kupić olej z beczki różnych firm. Co panowi myślicie o tym?
tomkap napisał:.....a ty i tak byś się nie poznał.
Remek napisał:To wszyscy rozbieraliscie silniki po wymianie oleju? Odpowiedz kolegi amigas jest juz konkretym. A z kad inni alfacholicy wiedza ze mieli syf w silniku?