Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
czasem mija się to z tym co w instrukcji
macie może jakieś godne obejrzenia propozycje ?
- - - Updated - - -
Jeszcze jedno ktoś tutaj może jest z Śląska tak co by ewentualnie ( oczywiście nie za darmo) przejechać się ze mą by sprawdzić ewentualne auto?
Jak byś poszukiwał w kwocie ca 30 tys mógł bym polecić moją![]()
I tu pytanie czemu sprzedajesz?![]()
Sprzedaje tylko dlatego, że mam okazję kupić od znajomego Giuliette Tbi Qv bo nie długo odbiera Giulie i będzie sprzedawał a zawsze miałem na nią chęćJest to jedyny powód sprzedaży, moja 159 nie jest ulepem czy coś podobnego dlatego nie mam ciśnienia na sprzedaż, stąd też cena...
Po prostu jak znajdzie się jakiś zainteresowany to sprzedam i zakupie Giuliette a jak nie to zostanę przy 159
![]()
Swoją drogą 159, o której pisałeś na początku tego tematu nie jest z 2008 roku, tylko co najwyżej z 7, i to na pewno nie z końca roku. Auto jest przed liftem. Pewnie pierwsza rejestracja była w 2008.
Brakuje emblematów GIUGIARO Design na przednich błotnikach, ktoś szarpał się z wykładziną pod deską rozdzielczą po stronie pasażera
W związku z tym co kolega Pływak na początku napisał to jak się kupi zaniedbaną 2.4 to i kilka tyś. złotówek może nie wystarczyć. I tych myślę też by się trochę znalazło. Ja osobiście cofając się o rok do tyłu to teraz mocniej bym się zastanowił nad 1.9. [notranslate]Alfa[/notranslate] 2.4 jest naprawdę super ale w kiepskim stanie pochłonie worek kasy na doprowadzenie do fajnego stanu. Ja osobiście polecam 2.4 nawet drożej ale z pewnych rąk. No i tylko ludziom co robią dłuższe dystanse niż średnio 5km do roboty i spowrotem. Pozdrawiam
Strach z garażu tym 2.4 wyjeżdżać...
Czyli czytając między wierszami Twoja to ...wtopa.
Ja dodam od siebie, że użytkuję 2.0 JTDm i przy zarobkach miesięcznych pięciocyfrowych, utrzymanie tego samochodu w stanie w takim jaki bym chciał, jednak odczuwam. U mnie w grę wchodzi jak na razie pakiet startowy dopiero + doprowadzenie do stanu fabrycznego po drutowaniu poprzedniego właściciela, więc koszty utrzymania są średnio miarodajne. Zobaczymy co będzie po tym okresie. Ale nie wierzę, że jakiś student czy osoba zarabiająca średnią krajową jest w stanie utrzymać ten samochód w dobrym stanie. A mój egzemplarz to stan praktycznie idealny, kupiony za kwotę zawierającą się w górnych pułapach cen alf 159 na Allegro. To co dopiero "okazje" za 15 000 zł?
czytasz czasem to co napiszesz ?
Ja dodam od siebie, że użytkuję 2.0 JTDm i przy zarobkach miesięcznych pięciocyfrowych, utrzymanie tego samochodu w stanie w takim jaki bym chciał, jednak odczuwam. U mnie w grę wchodzi jak na razie pakiet startowy dopiero + doprowadzenie do stanu fabrycznego po drutowaniu poprzedniego właściciela, więc koszty utrzymania są średnio miarodajne. Zobaczymy co będzie po tym okresie. Ale nie wierzę, że jakiś student czy osoba zarabiająca średnią krajową jest w stanie utrzymać ten samochód w dobrym stanie. A mój egzemplarz to stan praktycznie idealny, kupiony za kwotę zawierającą się w górnych pułapach cen alf 159 na Allegro. To co dopiero "okazje" za 15 000 zł?