• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Kto sprowadzi te auto?????

tez bym chcial cos z zagranicy przywiesc ciekawego:) oczywiacie v6:) tak sie rozglądam w italli a dzisiaj sie dowiedzialem ze nie warto tam po auta jezdzic:/

W Italii sporo samochodów jest z wypożyczalni. Rowniez w Berlinie można je spotkać w komisach.

Marzy mi sie kupno od osoby prywatnej a nie z komisu wiem ze bedzie ciezko ale wole dluzej poczekac i kupic cos wyjatkowego niz nabyc alfe po roznych przejsciach :) tak wogole to jaki kraj jest na topie jesli chodzi o sprowadzanie aut? temat aut z zagranicy to dla mnie nowosc wiec chcialbym sie cokolwiek dowiedziec zanim sie wybiore :)

Mój typ - szwajcaria:) Stamtad jest moja i jest bajka poza tym co własnie została puknięta, na szczęscie lekko....

amigas napisał:
Mój typ - szwajcaria:) Stamtad jest moja i jest bajka poza tym co własnie została puknięta, na szczęscie lekko....
Moja V6 też jest ze szwajcari i teżlekko była uderzona więc jeśli kupować auto to raczej oglądałbym się na tamten rynek

eh moja to ta wspomniana z wrocławia wcześniej w temacie i jeszcze meisiac temu nie była uderzona....:(

a jak wyglada sprawa opłat auta ze szwajcarii, tzn chodzi mi o dokladnie koszta np przy aucie wartym 20 tys jak to wyglada ?? i do tego rejstracja w Polsce??
A swoja droga jak bylem rok temu w Szwajcarii to zauwazylem ze lubia alfy:) na kazdym kroku jakas stała a czasami stare piekne odrestaurowane szczegolnie w Zurichu. Wtedy myslalem ze najlepsze samochody sa wlasnie tam do momentu az nie pojechalem do Londynu :)

AR_33 napisał:
To nie jest aukcja tylko ogłoszenie, musisz skontaktować się ze sprzedającym :roll:

Czyli ogłoszenie jest nieaktualne(skoro cena wynosi 1 ojro)?

alfaholik-Bioły napisał:
Jakby nie było aktualne to by nie było ogłoszenia...

Sugerujesz, że ktoś musiał zamieścić ogłoszenie, żeby oddać za darmo 75? :wink:

Nie wiem jak w tym przypadku, ale jest taki zwyczaj, że jak ogłoszenie straciło na aktualności to zeruje się przebieg, albo cenę(nie pamiętam dokładnie).

Amortyzatory
Powrót