• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Kto sprowadzi te auto?????

No to czekam na pierwsza furkę Alfa Romeo 75 V6 3 litry 90-92 rok czerwony lub czarny w dobrym stanie w dobrej cenie

75andrew155 napisał:
No to czekam na pierwsza furkę Alfa Romeo 75 V6 3 litry 90-92 rok czerwony lub czarny w dobrym stanie w dobrej cenie

Moze jeszcze nowke nie smigana ze Smigiela za 5tysi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bardzo ładna ale to nie 3 litrówka America rocznik 90 -92 moc silnika zupełnie inna.

Arek 146 napisał:
Kolor zawsze można zmienic
Zmiana koloru będzie sporo droższa od wartości auta a gdzie inne naprawy i części , ogólnie auto wyniesie ponad 10 tys

Zmiana koloru w tego typu samochodzie nie wchodzi w grę, tego typu pojazd traktuje jako Youngtimer i wszystkie modyfikacje niszczą go bezpowrotnie. Co do korozji w komorze silnika - samochód stał pewnie jakiś czas lub był użytkowany sporadycznie.

majk napisał:
Zmiana koloru w tego typu samochodzie nie wchodzi w grę, tego typu pojazd traktuje jako Youngtimer i wszystkie modyfikacje niszczą go bezpowrotnie. Co do korozji w komorze silnika - samochód stał pewnie jakiś czas lub był użytkowany sporadycznie.
Pisałem z tym panem od srebrnej 75 3.0. Byłem zainteresowany, ale chciał za nią chyba 8 tysiaków. Napisałem mu, że za tą cenę myślałem, że będzie ładniejsza (chodziło mi o silnik, który zbyt zachęcająco nie wygląda). Strzelił focha i przestał ze mną rozmawiać. :) Pytałem się też, czy kolor jest oryginalny, niestety odpowiedzi nie uzyskałem. A w ciemno do Szczecina jechać zamiaru nie miałem, więc zrezygnowałem.

majk napisał:
byłem u tego gościa jest mechanikiem ja ogladałem 75 2.5 QV

I jak Twoje wrażenia z tej QVki? Nie ukrywam, że to IMO z d e c y d o w a n i e to ciekawszy samochód niż 3.0/America ;)

Co do srebrnej 3.0 america ze Szczecina.
Oglądałem to auto jakieś 3 lata temu w Wawie.
Została wtedy sprzedana za jakieś 5 tysi....
Auto kilka lat temu miało kompletny remont silnika (fakturki na ponad 7 tysi)
Jednak jeźdząc nią nieodczuwałem tej kasy :P w silniku.
Był z lekka przymulony i brakowało mu wigoru aczkolwiek pracował naprawde równo ładnie zero wycieków itpitp.
Co do wyglądu auta z zewnątrz to poprzedni właściciel ją pomalował.... :P
Auto w orginale było szare i zostało pomalowane. Teraz spod srebrnego lakieru pomalutku zaczyna pokazywać sie orginalny lakier :((( :(((
A czy ktoś oglądał tego TS-a z Wrocławia ? mały przebieg książka itpitp? jakiś czas temu był na allegro???

Stefan116 napisał:
A czy ktoś oglądał tego TS-a z Wrocławia ? mały przebieg książka itpitp? jakiś czas temu był na allegro???

Ktoś nie tylko oglądał, ale nawet kupił :-P

Chodzi otą czerwoną trochę porozbijaną ??? była na allegro

Eeeeeeeee ta wygląda bardzo dobrze , ta czerwona porozbijana była ze szczecina :|?:

Amortyzatory
Powrót