• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Kto na zlot we wrocku?

ja , adams , robak i nie wiem kto tam jeszcze ( prześledź temat od początku )

ok super bo w sumie sie juz pogubilem dlatego pytam... jęśli znajdzie sie miejsce chętnie się dołącze...:)

Bella jeździ (przynajmniej narazie) dzis dostała nowy układ wydechowy na dniach dostanie nowe przeguby wiec mam nadzieje że mnie nie zawiedzie:) a chciałbym się przyłączyć do "konwoju" ale nie chce też się wciskać nie proszony:)

ale wkupną może kupić - się zrobi we wrocku :D:D:D

nie prywatne ???

to ja nie jade :P

kista Adi, kista piwa czyli napój na K.

co by nie było OT, jade w sobote rano...

Ostatnia edycja:
a jeszcze lepszy jest napój na literkę cz abo p

To ja się też podpinam na wyjazd w sobotę rano, jeszcze potwierdzę

to jest nos trzech, bo bydzie jesce Goniuś ze 145,

pzd

Plan jest taki! Sobota rano -wyjazd z Bielska ok 7;00- dojazd do Czerwionka Leszczyny- Zabieramy tam ekipe ,nastepnie na Autostrade i do Wrocka. dajcie znac kto sie dołącza- Na razie jest;
Rafał
Slavik

Hej.
Ja startuję również w sob. rano z Pszczyny. Chętnie się podepniemy:)
Piotr

oni beda sie właczac w okolicy Opola, a my w okolicy Gliwic, damy znac co i jak, na tydzien przed zlotem załozymy temat na wyjazd w sobote i bydzie gut.

Ja lecę GT-kiem, 166 jest po czołówce :(, będę pilnował tematu, pzdr

Jesli chodzi o Gliwice to i ja:) Bo od strony Rybnika będę wlatywał na A4 w Gliwicach:)
jak dobrze pójdzie to nie będę sam, ktoś się pewnie po drodze do mnie dołączy:)

Amortyzatory
Powrót