• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Kto na zlot we wrocku?

o ktorej i kto jedzie w piątek jeszcze ?

jo,nie wiem o keryj,jest jeszcze czas to ustalić

ja jade w sobote rano
jade droga 78 na a4, jest ktos z tych okolic? :)
Wodzisław, Rybnik?
wolalbym z kims jechac:P

ja piątek po na pewno po 15 ( ale czy to będzie 16 czy 17 czy jeszcze inaczej to nie wiem )

Ostatnia edycja:
Ja z Krakowa jadę w piątek koło 17.30 chyba wyjazd. O której jedziesz Ligar?

Ja także wybieram się na zlot jestem z Bytomia wiec jeśli można zabieram się z Wami z katowic:)

ligar to by najchetniej pojechal w piątek rano :) Ale generalnie wyjazd jest uzalezniony od czeronego "turbo" samochodu & blu "coś tam" samochodu :P wiec jeśli golab jakoś sie zgramy godzinowo to oczywiscie jedziemy razem :) Tyle ze dla mnie im wcześniej tym lepiej :)

ja jade w sobote rano
jade droga 78 na a4, jest ktos z tych okolic? :)
Wodzisław, Rybnik?
wolalbym z kims jechac:P

ja może polecę wszystko zalezy od $$ bo wróciłem teraz z wakacji troche spłukany, a jestem z rybnika 4 km mam do wodzia, także chetnie bym jechał z tym ze ktos moze nie chciec jechac zemna bo mam tylko 21 lat staziki :D :thrasher:ps pozdrawiam pana na SZO w zajebisc** pomalowanej mito! pięna :D

spoko na poczatku sierpnia dam Ci znać chyba ze jakis gryl by byl do tego czasu to tez by szło podyskutować :PxD

Przygotowania "skutera" trwaja. Alfur odebrany od mechanika.. Osłona przegubu i koło pasowe - 700 zł lzejszy portfel :( Nie wiem za co dojade do wrocka.......

...a jeszcze heble wypadało by wymienić:wacko:

Plan jest taki! Sobota rano -wyjazd z Bielska ok 7;00- dojazd do Czerwionka Leszczyny- Zabieramy tam ekipe ,nastepnie na Autostrade i do Wrocka. dajcie znac kto sie dołącza- Na razie jest;
Rafał
Slavik

Plan jest taki! Sobota rano -wyjazd z Bielska ok 7;00- dojazd do Czerwionka Leszczyny- Zabieramy tam ekipe ,nastepnie na Autostrade i do Wrocka. dajcie znac kto sie dołącza- Na razie jest;
Rafał
Slavik

Rafal ja sie mysle przypne z Wami ale mam male pytanko do kiedy macie zmiar balowac we Wrocku??

ja tam jestem ugodowy:)
chodzi o to zeby zdazyc na tor bo bede uczestnikiem imprezy:p
a jak cos to zawsze mozecie jechac beze mnie jakbym mial Wam plany psuc;)

A takie Pytanie kto się wybiera do Wrocławia ale już tam będzie gościł od piątku czyli od samego początku imprezy i oczywiście będzie ruszał z okolic Katowic..?:)

Amortyzatory
Powrót