Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Na chwilę obecną nie potrzebuję auta tego segmentu. Szkoda mi, żeby stało w garażu. Roczny przebieg 5000 km mówi sam za siebie... A skoro je sprzedaję to musi być w pełni sprawne, więc kilka rzeczy musiałem jeszcze zrobić.
Coś tam pewnie kupię do zabawy, ale raczej coś mniejszego i znacznie tańszego![]()
Czyli w sumie krótka piłka z tą sprzedażą Twojej 9tki,specjalnie patrzyłem jak Ci pójdzie,no ale jak autko dobre to i klient się znajdzie. PozdrawiamW dniu dzisiejszym Alfa zmieniła właściciela.
Kupiła ją pierwsza osoba, która w ogóle ją oglądałaCzyli w sumie krótka piłka z tą sprzedażą Twojej 9tki,specjalnie patrzyłem jak Ci pójdzie,no ale jak autko dobre to i klient się znajdzie. Pozdrawiam
W zimie w ogóle nie było odzewu, teraz jako takie zainteresowanie. Po prostu każdy ma do mnie daleko, a wiadomo że taki dystans trzeba dobrze przemyśleć.Trochę to trwało. Ale się udalo![]()
Czas pokażeGratuluję, co będzie następne, jakieś rwd?awd?
Na Śląsk![]()
No i wydało sięNo i doczekał się 3.2![]()