[159] Księżniczka Turbo Benzina. Magil vol. 3.

• Autor wątku Autor wątku magil
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Bardzo świeżo presentuje się Twoja Alfa.
Pozdrawiam.
Rafał

Na chwilę obecną nie potrzebuję auta tego segmentu. Szkoda mi, żeby stało w garażu. Roczny przebieg 5000 km mówi sam za siebie... A skoro je sprzedaję to musi być w pełni sprawne, więc kilka rzeczy musiałem jeszcze zrobić.
Coś tam pewnie kupię do zabawy, ale raczej coś mniejszego i znacznie tańszego ;)

Na chwilę obecną nie potrzebuję auta tego segmentu. Szkoda mi, żeby stało w garażu. Roczny przebieg 5000 km mówi sam za siebie... A skoro je sprzedaję to musi być w pełni sprawne, więc kilka rzeczy musiałem jeszcze zrobić.
Coś tam pewnie kupię do zabawy, ale raczej coś mniejszego i znacznie tańszego ;)

Ok, rozumiem.
W takiej sytuacji ja rozejrzałbym się za jakąś 156 2,5 V6 ;)
Na początku wydasz trochę na dopieszczenie, ale później, przy niskich przebiegach, nie powinno być z nią większych problemów. Za to przyjemność z jazdy gwarantowana :)

Jak coś jeszcze mniejszego to ewentualnie 147 2.0, ale ja brałbym busso!

156 raczej nie wchodzi w grę, ale Busso bym nie pogardził :D

W dniu dzisiejszym Alfa zmieniła właściciela.

Trochę to trwało. Ale się udalo☺️

Czyli w sumie krótka piłka z tą sprzedażą Twojej 9tki,specjalnie patrzyłem jak Ci pójdzie,no ale jak autko dobre to i klient się znajdzie. Pozdrawiam
Kupiła ją pierwsza osoba, która w ogóle ją oglądała :)

- - - Updated - - -

Trochę to trwało. Ale się udalo☺️
W zimie w ogóle nie było odzewu, teraz jako takie zainteresowanie. Po prostu każdy ma do mnie daleko, a wiadomo że taki dystans trzeba dobrze przemyśleć.

No fakt. Moja pojechała do Białegostoku ☺️I podobnie pierwszy oglądający. Ale telefonów było sporo.
Gratki.

A księżniczka daleko odjechała? My z mężem też byliśmy podobno pierwszymi oglądającymi naszą ;)

Gratuluję, co będzie następne, jakieś rwd? :D awd?

No i doczekał się 3.2☺️

Sam jesteś sobie winny☺️

Wiem wiem, wpis w profilu wszystko zdradził ;)

Amortyzatory
Powrót