Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Używałem różnych rękawic, w ofercie miałem różne rękawice wełniane, ale najlepiej oceniam CarPro. Nie było reklamacji na nie nawet. Są bardzo wytrzymałe.Od trzech lat używam wełniaka od CarPro. Żadnej specjalnej pielęgnacji. Po każdym myciu płukanie pod kranem, strzepanie wody i na suszarkę.
Nic się z nią nie dzieje. Nie używam może jakoś mega często, dwa-trzy razy w miesiącu. Jedyny minus, to trzeba uważać przy emblematach , bo jak się zaczepi, to może zostawić kilka włosów.
jak to jest z twardymi woskami ? da rade to samemu położyć bez większych umiejętności ? korzystałem wcześniej na innym aucie z soft99 (jakiś do czarnego lakieru) i nie było z tym problemów...
co byście doradzili do świeżego lakieru ?
a jakie zalety są ceramiki ? zastanawiam sie czy wywalać ~2tys na ceramike, czy jednak zrobić samemu ( częściej np. woskami, jak kolega wyżej napisał).
Andrzej- znasz się na motorsporcie ale wybacz... nie pisz o detalilingu bo aż oczy bolą jakie głupoty piszesz!
- - - Updated - - -
Jeśli to auto w kolorze w awatarze to nie masz się nawet nad czym zastanawiać - pod warunkiem że ustalisz co ma być nałożone. powłoka powłoce nierówna
Panowie, pomocy
po myciu zrobiły mi sie plamy, najpierw białe, później troche zeszło, ale dalej je widać, mycie nic nie dało, IPA też nie :/ czym się ich pozbyć ?