Taki jak polecił strus albo LM 1052 (taki stosowałem). Wlewałem ok 250 ml na 50 litrów ON.Polecisz jakiś? Co kupuić i jak to dolewać
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Taki jak polecił strus albo LM 1052 (taki stosowałem). Wlewałem ok 250 ml na 50 litrów ON.Polecisz jakiś? Co kupuić i jak to dolewać
ok, zakupie ten orlenowski na stacji i zapodam maszynie![]()
ja gdybym lał to bym kupił stihla do pilarek syntetyk
ktoś mi podpowie nr koncowek bosha do 2,4jtd 210hp , proszę
bez powodu, zwyczajnie wydaje mi się że taki stihl robi dobry olej...Chodzi Ci o ten w małych 100ml buteleczkach czerwony? Jakis konkretny powód takiego wyboru?![]()
Mam zagadkę. Wymieniłem drugi wtrysk który miał dodatnią korektę jak na pierwszym zrzucie. Teraz po wymianie dodatnią wartość korekty mam na 3 wtrysku ... o co chodzi czy wszystkie wtryski korygują 3? a może 2 lub 4 jest dozrobienia (2 był "regenerowany") Pokaż załącznik 190538
Gdzieś coś pokiełbasiłeśJakieś pełne 3 baki temu miałem korektę pierwszego z garów na poziomie -4, drugiego +1,4, trzeciego -0,6, czwartego ok 0,2