domman4055
Nowy
- Auto
- Alfa 159
Btw. Ile placiliscie za regenerację jednego wtryskiwacza I za robocizne u mechanika?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja płaciłem 300 zł za sztukę, razem z wymianą. Tylko że miałem drugi komplet w silniku, a oryginalne regenerowałem. A cena zależy od stanu wtryskiwaczy i co trzeba w nich wymieniać.Btw. Ile placiliscie za regenerację jednego wtryskiwacza I za robocizne u mechanika?
Panowie jak to jest z tymi korektami pod obciążeniem? Na wolnych jest wszystko pięknie, ale ostatnio rzuciłem okiem na korekty w czasie jazdy po autostradzie i nr 1 szybuje na jakieś kosmiczne wartości -4.
Uważacie, ze trzeba coś z tym robić? Niepokojących objawów w czasie jazdy brak.
To nie dużo, pewnie zależy również od zużycia danego wtryskiwacza
I trzy godziny w myjce ultradźwiękowej.A jakie chciałeś niepokojące objawy ? Po prostu osiągi się pogarszają.
- - - Updated - - -
A najczęściej jest to wymiana końcówki za 100 zł![]()
A jakie chciałeś niepokojące objawy ? Po prostu osiągi się pogarszają.
Czyli mogę szukać zamiennie numeru 0445110244?55198217
Taki pomiar niewiele mówi. Nawet nie wiadomo czy silnik rozgrzany był to temperatury roboczej.
Trzeba się przejechać i podczas jazdy zrobić pomiary.
Czyli mogę szukać zamiennie numeru 0445110244?
Czasem jeszcze silnik wpada w wibracje przy przyspieszaniu, hamowaniu silnikiem.
Miałem to samo, zrób wtrysk, bo może by gorzej