• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Konserwacja podwozia Alfa 159 - gdzie , za ile?

Ja myślałem, że na skupie złomu przyjmują różnego rodzaje metale a nie rdzę. Chyba, że znacie jakiś skup rdzy:)

Pozdr.

bocian zna każdy skup, a najlepiej zna skup butelek ;)

Jak wymieniałem sprężyny i wytargałem amory z poduchami to nalot rdzy na kielichu gdzie przychodzi poducha był .
w bravo 97 nie miałem tam problemu - ale JTD 2000 to gnił na wylot na kielichach - jak zmieniałem sprężyny to na poduszce pełno piachu - a ten trzymał wilgoć

ja w progi chce napsikać wosku do Julki - bo jak włożyłem tam kamerę to się okazało że wosku to włosi nie stosują :/
co prawda po zmianie miejsca pracy wychodzi na to, że śniegu (a raczej soli) to Julka nie zobaczy, bo z buta do roboty chodzę :(

podbijam... interesuje mnie zdjęcia tego zrobionego podwozia - pojawi się jakieś ?

cena spoko, zabieg wyglada na porzadnie przeprowadzony ale .... nie w moim zasiegu :) za daleko :) Mimo wszystko dzieki wiem juz jak mniej wiecej ma to wygladac.

Amortyzatory
Powrót