Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Xofer widać że jesteś wporzo gościu:) W ubiegłym tygodniu brat odebrał od Piotrka swoją 156, autko zrobione jak to piotrek mówi "perfekt" z tym , że za 4l paraflu na fakturce zawołali 125 zeta więc strach tam oliwe kupić:D

Xofer widać że jesteś wporzo gościu:) W ubiegłym tygodniu brat odebrał od Piotrka swoją 156, autko zrobione jak to piotrek mówi "perfekt" z tym , że za 4l paraflu na fakturce zawołali 125 zeta więc strach tam oliwe kupić:D

On kasuje jak za zborze... ale ma raczej dużo więcej wiedzy na temat AR niż "przeciętny" mechanior - po za tym z moim V6 TB i starym złączem diagnostycznym nie mam co szukać nawet w ASO Fiata w Koninie i jak mam problem z silnikiem to niestety jestem na niego skazany :) hehe

Koleżanki i koledzy Aflisti wstępnie 30.06. sobota, zapraszam do mnie. Mam wolną chate reszta rodzinki idzie na wesele, a ja pierdziele nie ide... więc korzystając z okazji zapraszam naszą stałą spotową ekipe do mnie na grilla, wszyscy mile widziani i oby frekwencja dopisała!!! Z szczegółami się dogadamy, wstępnie 19. Pozdrawiam!!! :)

No to dzisiaj grillek :) a teraz Panie i Panowie nowy alfaholik ze Sławoszewka... :P zaraziłem chyba no i sprzedał Passata i kupił Alfe :p

Zdjęcie0001.jpg

ojj impra wyszła konkret :P dzięki wszystkim za przybycie!! i mam satysfakcje że jeden zawodnik ze specjalnego stolika vip godnie zakończył impreze na pięknym nokaucie :P no i poza tym jedno się tylko kojarzy łudududududududududududududududududududududududududududu na pewnym sprzęcie o 1 w nocy na całą wioche :P

Zdjęcie0006.jpg

co pewnie Tweety pokazywał jak TS odcina??

a taki prezent dostałem od syna na dzień ojca:

DSC_0142.jpg
ma 2 tyg i już wie jakie są fajne samochody!!!

Ostatnia edycja:
hehe nie nie nic z tych rzeczy :P kolega był motocykielem i robił pokaz :P

na moje oko czy kupisz taka czy taką to i tak bedzie zajebiście

a co twojemu dolega??:cool:

Ostatnia edycja:
mój ma co chwila nowe problemy, miał iść do lakiernika ale elektryka w nim zaczyna siadać

Tweety żeby ta 3.0 ti miała środek jak ta 2.4 jtd to było by wszystko jasne :P szczerze odradzam czarne skóry :P mój poparzony tyłek też! a to dopiero początek upałów :D

Tweety a takie plany miałeś ?

- - - Updated - - -

Tweety żeby ta 3.0 ti miała środek jak ta 2.4 jtd to było by wszystko jasne :P szczerze odradzam czarne skóry :P mój poparzony tyłek też! a to dopiero początek upałów :D

Marta, klima Ci działa ;)??

Widze dużo tematów do obgadania się zebrało po ostatnich wydarzeniach :) więc proponuje spocik, ja zaczynam urlop więc moge jak TS do odcinki :P może niedziela??? park linowy? chociaż w piątek jest tam promocja - wszystkie przejścia za pół ceny... więc się zastanówcie. Xoferku dzwoń kiedy się na klime umówimy i co z aluskami.

Aluski pójdą z Alfą do żyda niestety.... - taka chyba decyzja albo zrobię kapitalke silnika od A do Z aby już się nie pieprzyć, w zasadzie to od M do Z bo od A do M już jest zrobione - albo do żyda i Subaru Impreza, Mitschubisi Lancer Evo, Fiat Punto Abarth, Chevrolet Epica V6, Opel Astra OPC :) Mi piątek odpowiada ale nie wcześniej niż 18 bo do 17 w pracy.

Amortyzatory
Powrót