Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
witam wszystkich

może jakie spotkano alfiątek zrobimy w koninę co wy na to

My spotkanka to mamy regularnie - obserwuj temat i wpadnij na najbliższego spota, pewnie wkrótce będzie. Ostatnio widzieliśmy się na meczu Polska Rosja.

A tak z innej beczki: Panie i Panowie oznajmiam iż mamy nowego Alfaholika o imieniu IGOR :)

Yago rób kolejne będzie okazja więcej alf kupić:P
Yagowi to dajcie teraz spokój :P teraz czas na Was :P Xofer Tweety do roboty, do roboty :P może na zlocie...udostępnie miejsce jakby co :P a tak serio kto jutro jedzie do Poznania na Strefe??? no i kiedy park linowy, bo fajna zabawa była :)

Yago już w drodze do pracy, będzie za dwa tygodnie, nawet nie zdążyliśmy się napić :(

ten w Mikorzynie robi tylko tanio czy dobrze też,
ile taka operacja kosztuje sama robota

Nie mam pojęcia ile to kosztuje bo nigdy nie wymieniałem samego rozrządu w żadnym samochodzie, zawsze robie to z czymś w pakiecie. Ja u tego w Miko serwisuje zwykłe auta typu Opel, Hyundai i nie nażekam. Koleś jest tani bo jeszcze nie płaci podatków - dostał dotację i robi pierwszy rok bez VATu.

Drodzy koledzy i koleżanki pomyślałem wraz z Piracikiem, że może w sobotę zrobimy sobie spota na poziomie HARD!(park linowy) Co wy na to? Sobota albo niedziela pisać jak komu pasuje:)

no to super że są chętni na powtórke z rozrywki w parku :) tylko teraz kwestia czy sobota czy niedziela? musimy się wyrobić do 20:45 bo ćwierćfinały ełro są w tych dniach :) poskaczemy na linach i może poźniej raziem gdzieś na mecie obejrzymy meczyk co?? wpisujcie się na liste kto będzie i w jaki dzień pasuje??? może nowi koledzy z Alfa Konin dołączą do nas...? :)

1.Tweety
2.Xofer
3.Piracik

Xofer gadał ze mną i mówił, że dla niego tylko Niedziela pasuje, godz. może 15??

Witojcie:) Może ktoś się orientuje gdzie w koninie zanabędę olej silnikowy MOTUL. Raz zamawiałem w IC na zakładowej, i musiałem chyba aż cały dzień czekać, a przydał by się jąkiś namiar na dobry sklep z olejami. Jestem z żychlin city jąkby co;)

Panowie niestety spot niedzielny przekładamy na następny weekend, ja spadam do Berlina w niedzielę o 13.30

- - - Updated - - -

Witojcie:) Może ktoś się orientuje gdzie w koninie zanabędę olej silnikowy MOTUL. Raz zamawiałem w IC na zakładowej, i musiałem chyba aż cały dzień czekać, a przydał by się jąkiś namiar na dobry sklep z olejami. Jestem z żychlin city jąkby co;)

Jak Ci się nie śpieszy, to mogę Ci kupić u Nagórskiego. Coś ostatnio często tam bywam ;)

Amortyzatory
Powrót