• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Niedziela o 14.00 na przystani w Gosławicach. Ja z Yago i Tweetem jestem już ugadany - Wonski i Pirat obecność obowiązkowa ;)

- - - Updated - - -

No i zapraszamy pozostałych Alfaholików :)

ale tu cisza ostatnio :(

Spot w sobotę o 18.00 - plaża OSIR. Chyba, że pogoda się pojebie to w niedziele ale bądźmy dobrej myśli.

Spot w sobotę o 18.00 - plaża OSIR. Chyba, że pogoda się pojebie to w niedziele ale bądźmy dobrej myśli.

Mi niestety sobota niepasuje, ale niedziela to juz lepiej :cool:

apeluje do wlasciciela szarej 166 z szydercza naklejka V6 od renault z tylu o jej zdjecie:D iiii umycie teguż auta bo bruuudne:beer: hehehe

jestem dziś :cheers::cheers:, Michał jakiś grill prztaszcz ze sobą

nie wiem na pwno Yaga nie będzie. Tweeta też więc chyba sobie dziś odpuścimy

Ostatnia edycja:
Dam znać po południu czy mogę bo Klaudyna coś mi tu wymyśla.

Z Konina nie bardzo, ale wiem że w Ślesinie na Placu Wolności dobrze robi i pod kompa się podłącza. Osobiście sam u niego robiłem swoja Belle i mogę polecić. Jakbyś się tam wybierał to daj znać oblukam Twoja Belle ;) ;) Pozdro!

ok wielkie dzięki

Dwie sprawy :)

1) Zaproszeni alfaholicy na nasz ślub ( Yago, Wonski, Pirat, Tweety ) liczę, że będziecie swoimi bellami odprowadzić nas z pod kościoła do verano a później ktoś Wam te autka zabierze :)

2) Spot w niedziele ? Dawno nie było więc trzeba coś zorganizować ! W Mikorzynie jest super nad jeziorem kopalnianym, tym zalewem, woda mega czysta i ciepła a ludzi prawie wcale. Jest to ostatni weekend przez zlotem ogólnopolskim więc trzeba coś wypić :) No i moja bella ma śliczne Zender Milano, które widział tylko Yago :/ Kto chętny ? A i mam ponton więc możemy wypłynąć :P

Amortyzatory
Powrót