michalosw
Nowy
- Auto
- Aktualnie Giulietta była GT i 156
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
witamyWitamy konińskich Alfoholików!
Niedawno zakupiliśmy naszą Ślicznotkę i zarazem przystąpiliśmy do klubu Alfoholików. Więcej w dziale "Nasze belle". Z racji małej ilości wolnego czasu trwa ogarnianie pozakupowe auta. mam nadzieję, że niebawem wszystko będzie tak jak sobie życzymy! Przy okazji - piszę w liczbie mnogiej bo moja fascynacja Ślicznotką nastąpiła pod wpływem zakochania się w niej najpierw przez narzeczoną ;P Więc to ona jest spiritus movens naszego Alfoholictwa
Do zobaczenia na naszych konińskich drogach!
Witamy konińskich Alfoholików!
Niedawno zakupiliśmy naszą Ślicznotkę i zarazem przystąpiliśmy do klubu Alfoholików. Więcej w dziale "Nasze belle". Z racji małej ilości wolnego czasu trwa ogarnianie pozakupowe auta. mam nadzieję, że niebawem wszystko będzie tak jak sobie życzymy! Przy okazji - piszę w liczbie mnogiej bo moja fascynacja Ślicznotką nastąpiła pod wpływem zakochania się w niej najpierw przez narzeczoną ;P Więc to ona jest spiritus movens naszego Alfoholictwa
Do zobaczenia na naszych konińskich drogach!
Tak dla informacji, upominek jest gotowy. Zanim podjedziemy pod kościół zbiórka jest na rynku w Krotoszynie.No właśnie co z tą sobotą jedziemy do Tomka na to wesele?
Zbiórka o 16:30.A o której godzinie ta zbiórka? yago, xofer, pirat jedziecie??
Obowiązkowy spot dla Yago, Wosnkiego, Pirata i Tweetego w tą sobotę lub niedzielę. Mamy do Was z Klaudyną ważną sprawę. Potwierdźcie jaki dzień Wam pasuje.
- - - Updated - - -
Reszta alfaholików oczywiście również mile wiadziana. Proponuje sobota 18.00 parking OSIR - jest ciepło więc pewnie będzie dużo ładnych plażowiczek![]()