Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
moze jakiaś popijawa jak ja bede?? czy już o mnie zapomnieliście??

Yago nie rozpierdalaj moich tatuaży, jek będziesz, do odcinki, a dziś wykniemy Twoje zdrówko.

- - - Updated - - -

no niestety u mnie wyjazd służbowy, ale mam nadzieje, że bella troche u mnie zagości i będzie okazja pospotowac ;-) w sumie to bym sie chciał spotkac bo mam kilka technicznych pytanek w temacie belli - są chyba jacyś właścicele "stopięćdziesiątekszóstek" w waszym klubie ;-)?

No oczywiście, jak świeżak, to albo wyjazd służbowy, albo do Afgana :(

Najpier bądź :P Kiedy wracasz ?

Dzisiaj wracam, i juz nie jade wiecej. W poniedzialek ide do nowej pracy na miejscu, zobaczymy coz tego bedzie ale chyba musze Alfe sprzedac

dzieje się to że musze mieć ekonomiczniejsze auto żeby do pracy jeździć, są dwie opcje sprzedać 166 i kupić jakiegoś rozsądnego kompakta albo kupić drugie auto typy CC/SC i mieć na dojazdy do pracy a Alfa w garażu czaka la by na lepsze czasy. Sam nie wiem co zrobic mam mieszane uczucia

dzieje się to że musze mieć ekonomiczniejsze auto żeby do pracy jeździć, są dwie opcje sprzedać 166 i kupić jakiegoś rozsądnego kompakta albo kupić drugie auto typy CC/SC i mieć na dojazdy do pracy a Alfa w garażu czaka la by na lepsze czasy. Sam nie wiem co zrobic mam mieszane uczucia

Kup sobie sejko z gazem albo jakiegoś punciaka i będziesz miał spalanie 7l gazu.

Kup sobie sejko z gazem albo jakiegoś punciaka i będziesz miał spalanie 7l gazu.
wiesz jak ja lubie gaz??
Greciu cos wspominał że ma gaz bardzo zdrożeć niedługo

wiesz jak ja lubie gaz??
Greciu cos wspominał że ma gaz bardzo zdrożeć niedługo

Jakiś Opel z dieslem 1.7 Isuzu ? To ten silniczek co w moim Combo. Jechałeś więc wiesz, że jest całkiem dynamiczny i cichy. A występuje również w Corsie i Astrze. Jakaś zwykła Corsa C z 2000r ?

Yago masz jedną z najładniejszych Alf w naszym klubie i kto nas będzie woził do ślubu co??? :P zostaw ją sobie i kupuj coś ekonomicznego tak jak wyżej wszyscy piszą! no albo 156 crosswagona :) Jesteśmy z Tobą i mam nadzieje że podejmiesz dobrą decyzje :) to tyle, aha a tak w ogóle to kiedy pijemy ? :P

Yago masz jedną z najładniejszych Alf w naszym klubie i kto nas będzie woził do ślubu co??? :P zostaw ją sobie i kupuj coś ekonomicznego tak jak wyżej wszyscy piszą! no albo 156 crosswagona :) Jesteśmy z Tobą i mam nadzieje że podejmiesz dobrą decyzje :) to tyle, aha a tak w ogóle to kiedy pijemy ? :P
też mi jej szkoda, ale zobaczymy bo wstepnie jest tak ze tydzien jeźdze z kumplem a w nastepnym on jeździ ze mną i tak na zmiane, zobaczymy jak to kosztowo wyjdzie i bede wiedział co robić. A jeśli chodzi o picie to najbliższy weekend?? :cool::cool:

qźwa Pirat zadziwiasz mnie coraz bardziej crosswagonem do ślubu chcesz jechcać? Chyba że to gdzieś na łące będzie i wszystkie cztery kółka będą miały okazję się wykazać ;) Co do pijaństwa, obstawiam piątek.

hahah a jak :D atrakcje muszą być :p chodziło mi o to żeby Yago nam się nie rozstawał z marką i niech wybierze wersje optymalną, czyli mało pali i wózek dla Igorka się zawsze zmieści. Mi piątek też pasuje co do meetingu....

Amortyzatory
Powrót