moze jakiaś popijawa jak ja bede?? czy już o mnie zapomnieliście??
Najpier bądź
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
no niestety u mnie wyjazd służbowy, ale mam nadzieje, że bella troche u mnie zagości i będzie okazja pospotowac ;-) w sumie to bym sie chciał spotkac bo mam kilka technicznych pytanek w temacie belli - są chyba jacyś właścicele "stopięćdziesiątekszóstek" w waszym klubie ;-)?
Najpier bądźKiedy wracasz ?
Co Ty pierdolisz wuja, :stop::stop::stop:Dzisiaj wracam, i juz nie jade wiecej. W poniedzialek ide do nowej pracy na miejscu, zobaczymy coz tego bedzie ale chyba musze Alfe sprzedac
Dzisiaj wracam, i juz nie jade wiecej. W poniedzialek ide do nowej pracy na miejscu, zobaczymy coz tego bedzie ale chyba musze Alfe sprzedac
dzieje się to że musze mieć ekonomiczniejsze auto żeby do pracy jeździć, są dwie opcje sprzedać 166 i kupić jakiegoś rozsądnego kompakta albo kupić drugie auto typy CC/SC i mieć na dojazdy do pracy a Alfa w garażu czaka la by na lepsze czasy. Sam nie wiem co zrobic mam mieszane uczucia
wiesz jak ja lubie gaz??Kup sobie sejko z gazem albo jakiegoś punciaka i będziesz miał spalanie 7l gazu.
wiesz jak ja lubie gaz??
Greciu cos wspominał że ma gaz bardzo zdrożeć niedługo
też mi jej szkoda, ale zobaczymy bo wstepnie jest tak ze tydzien jeźdze z kumplem a w nastepnym on jeździ ze mną i tak na zmiane, zobaczymy jak to kosztowo wyjdzie i bede wiedział co robić. A jeśli chodzi o picie to najbliższy weekend??Yago masz jedną z najładniejszych Alf w naszym klubie i kto nas będzie woził do ślubu co???zostaw ją sobie i kupuj coś ekonomicznego tak jak wyżej wszyscy piszą! no albo 156 crosswagona
Jesteśmy z Tobą i mam nadzieje że podejmiesz dobrą decyzje
to tyle, aha a tak w ogóle to kiedy pijemy ?
![]()
Yago masz jedną z najładniejszych Alf w naszym klubie i kto nas będzie woził do ślubu co???zostaw ją sobie i kupuj coś ekonomicznego tak jak wyżej wszyscy piszą! no albo 156 crosswagona
Jesteśmy z Tobą i mam nadzieje że podejmiesz dobrą decyzje
to tyle, aha a tak w ogóle to kiedy pijemy ?
![]()