Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Może być przyszły week. bo podejrzewam że będzie to ostatni wolny w tym roku ;)

alfiści z konina mam pytanie - odebralem auto z warsztatu i niestety chyba długo był aku odłączony bo radio pisze komunikat code. Jak sie domyslacie kodu w dokumentach nie ma - kupowałem w komisie więc sie tez wiele nie dowiedziałem. Czy ktos w koninie może pomóc? Czytałem, że jest też jakies zabezpieczenie w kluczyku, że niby 30 minut w stacyjce i radio wraca do życia ale nie wiem czy to prawda.

alfiści z konina mam pytanie - odebralem auto z warsztatu i niestety chyba długo był aku odłączony bo radio pisze komunikat code. Jak sie domyslacie kodu w dokumentach nie ma - kupowałem w komisie więc sie tez wiele nie dowiedziałem. Czy ktos w koninie może pomóc? Czytałem, że jest też jakies zabezpieczenie w kluczyku, że niby 30 minut w stacyjce i radio wraca do życia ale nie wiem czy to prawda.

Załóż temat w dziale 156... Ja nie mam pojęcia ;)

Ktoś chętny na klubowe kubeczki...? :) http://www.forum.alfaholicy.org/sklep/80232-kubki_ceramiczne_zapisy_otwarte.html zimowymi wieczorami zawsze można w nich pić grzańca i wspominać zloty i spoty :P albo raczej wzloty i upadki po klubowych libacjach :) Dawajcie znać na PW żeby nie zaśmiecać tematu i zamówie wspólnie i wtedy będzie jedna przesyłka :) a spot jak najbardziej, tylko kiedy? w ten weekend może być ciężko, Wonski jedziesz na Lech - Pogoń? dawaj znać bo znów niezła wyjazdowa ekipka się kręci :)

Ktoś chętny na klubowe kubeczki...? :) http://www.forum.alfaholicy.org/sklep/80232-kubki_ceramiczne_zapisy_otwarte.html zimowymi wieczorami zawsze można w nich pić grzańca i wspominać zloty i spoty :P albo raczej wzloty i upadki po klubowych libacjach :) Dawajcie znać na PW żeby nie zaśmiecać tematu i zamówie wspólnie i wtedy będzie jedna przesyłka :) a spot jak najbardziej, tylko kiedy? w ten weekend może być ciężko, Wonski jedziesz na Lech - Pogoń? dawaj znać bo znów niezła wyjazdowa ekipka się kręci :)
Może jakiś wzór tego kubana, cena ?

To co, może w piątek jakaś alkoholizacja ? Tylko miejscówkę trzeba ustalić, bo nadciągnęło załamanie pogody.

ja bym łyknął 2 kubki, jestem tu nowy, nie wiem gdzie i komu płacic -podpowiedzcie. Tylko po co bulic 16 pln kurierowi za kubek.
Kleczew, Mikorzyn i okolica możecie razem na mojej umowie DPD zamówic do 30-35 kubków w paczce za jedyne 15 pln i odbierzecie po drodze u mnie w Ślesinie w biurze.
To taka propozycja jakby ktoś chcial 16 pln zaoszczędzić.

- - - Updated - - -

Co z tym spotem ? Organizujemy się ?

Sobota 22.09.12
1. Xofer
2. Piracik

Może być w sobote po meczu Sokoła u nas w Kleczewiance, około 16-17 godzina.
Co do kubków, kolego hevea wpadaj na najbliższy spot i się zorganizujemy i zapoznamy! :)

Może być w Kleczewie. Zapraszamy kolegę hevea - zobaczymy jego belle i się poznamy :)

Tweet, a Ty się zaszyłeś ? Więc sobota godzina 17.00

Ostatnia edycja:
moze jakiaś popijawa jak ja bede?? czy już o mnie zapomnieliście??

no niestety u mnie wyjazd służbowy, ale mam nadzieje, że bella troche u mnie zagości i będzie okazja pospotowac ;-) w sumie to bym sie chciał spotkac bo mam kilka technicznych pytanek w temacie belli - są chyba jacyś właścicele "stopięćdziesiątekszóstek" w waszym klubie ;-)?

Amortyzatory
Powrót