My tu gadu dadu, a paznokcie rosną, nie pierdolcie, tylko... kiedy pijemy ?
Tym razem ja mogę więc jestem otwarty na propozycję. Może spot w przyszły weekend ? Albo za dwa tyg jak Yago wróci ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
My tu gadu dadu, a paznokcie rosną, nie pierdolcie, tylko... kiedy pijemy ?
alfiści z konina mam pytanie - odebralem auto z warsztatu i niestety chyba długo był aku odłączony bo radio pisze komunikat code. Jak sie domyslacie kodu w dokumentach nie ma - kupowałem w komisie więc sie tez wiele nie dowiedziałem. Czy ktos w koninie może pomóc? Czytałem, że jest też jakies zabezpieczenie w kluczyku, że niby 30 minut w stacyjce i radio wraca do życia ale nie wiem czy to prawda.
Może jakiś wzór tego kubana, cena ?Ktoś chętny na klubowe kubeczki...?http://www.forum.alfaholicy.org/sklep/80232-kubki_ceramiczne_zapisy_otwarte.html zimowymi wieczorami zawsze można w nich pić grzańca i wspominać zloty i spoty
albo raczej wzloty i upadki po klubowych libacjach
Dawajcie znać na PW żeby nie zaśmiecać tematu i zamówie wspólnie i wtedy będzie jedna przesyłka
a spot jak najbardziej, tylko kiedy? w ten weekend może być ciężko, Wonski jedziesz na Lech - Pogoń? dawaj znać bo znów niezła wyjazdowa ekipka się kręci
![]()
Tu masz wszystkoMoże jakiś wzór tego kubana, cena ?
ok, ktoś jeszcze chętny ?pirat mi lykaj 2 kubki![]()
Może być przyszły week. bo podejrzewam że będzie to ostatni wolny w tym roku![]()
- - - Updated - - -
Co z tym spotem ? Organizujemy się ?
Sobota 22.09.12
1. Xofer
2. Piracik