Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
dobra widze że wszyscy maja jakies problemy blacharsko-lakiernicze i zapomnieliście że dawno spota niebylo :P

może cos na Andrzejki zorganizujemy?? Koledzy z Kalisza i Koła może by się pojawili??
Co myślicie, dawajcie propozycje do analizy :D

dobra widze że wszyscy maja jakies problemy blacharsko-lakiernicze i zapomnieliście że dawno spota niebylo :P

może cos na Andrzejki zorganizujemy?? Koledzy z Kalisza i Koła może by się pojawili??

Dzięki a o Jarocinie to już kolega nie pamięta :( części kupił i już nara :stop:

Ja bym się pojawił, tylko jest mi wstyd pojawiać AR z niedoskonałościami w porównaniu do Waszych :P
A teraz na serio to ja za tydzień w sobotę jadę na :dancing::dancing::dancing:i weekend mam z głowy:D

Jestem za jakis spotem fajnie byloby gdyby pojawila sie jakas wieksza ekipa:)

Dzięki a o Jarocinie to już kolega nie pamięta :( części kupił i już nara :stop:
Jak mógłbym o Jarocinie zapomnieć!!! Mówiłem o Kaliszu i Kole bo ich jeszcze u nas niebyło... My u Ciebie Greciu juz kilka krotnie bylismy więc teraz musisz u nas kilkakrotnie się pojawić i reszta z twoich stron także

P.S. i mam nadzieje że specjalnego zaproszenia niepotrzrebujecie??

Ostatnia edycja:
Jak mógłbym o Jarocinie zapomnieć!!! Mówiłem o Kaliszu i Kole bo ich jeszcze u nas niebyło... My u Ciebie Greciu juz kilka krotnie bylismy więc teraz musisz u nas kilkakrotnie się pojawić i reszta z twoich stron także

P.S. i mam nadzieje że specjalnego zaproszenia niepotrzrebujecie??

Yago zaproponuj jakiś termin ?

Proponuje 10 grudnia, żeby każdy nas miał czas na zarezerwowanie terminu i wtedy można gruuubyy przedświąteczny spot wspólnie z kolegami z Wlkp zorganizować :D z Martą na pewno będziemy ale najbliższy termin tylko 10 grudnia wchodzi w gre, bo wszystkie inne weekendy zajęte.... Można pomyśleć nad jakąś fajną miejscówką, kilka fotek by się strzeliło a później jakiś pub i małe piwko :)

Proponuje 10 grudnia, żeby każdy nas miał czas na zarezerwowanie terminu i wtedy można gruuubyy przedświąteczny spot wspólnie z kolegami z Wlkp zorganizować :D z Martą na pewno będziemy ale najbliższy termin tylko 10 grudnia wchodzi w gre, bo wszystkie inne weekendy zajęte.... Można pomyśleć nad jakąś fajną miejscówką, kilka fotek by się strzeliło a później jakiś pub i małe piwko :)

10..niestety odpadam. Może 9, piatek?;)

Zróbmy głosowanie 9 / 10 / 11 ja proponuję 10 lub 11. Tuńczyk a 11 Ci pasuje ?

Ja to żonaty jestem więc mi każdy termin pasuje :)

11 pasuje :) wstepnie, jesli robota nie zapuka do drzwi. ale jesli ustalimy wczesniej to moze uda sie cos zalatwic, wstepnie stawiam na 11 :)

To umawiamy się na 11, z tym że jeśli Tuńczyk tobie by nie pasowało daj znać wcześniej to zrobimy 10tego, bo sobota bardziej skłania do picia piwa :D

To ja też obstawiam za 11 może się wyrobie i wróce od Marty z Poznania wtedy, zależy która godzina wchodzi w gre???

No to ustalamy 11, godzinę się dostosuje jak będzie bliżej do terminu... :)

Amortyzatory
Powrót