T
Tunc2yk
Guest
Ale to nie stało się jak auto było w warsztacie![]()
Roznieś ich tam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ale to nie stało się jak auto było w warsztacie![]()
Roznieś ich tam![]()
Kolego już tyle miałeś Alf i dopiero na forum się ujawniaszcześć witam wszystkich konińskich miłośników tych wspaniałych maszyn. Sam osobiście mam już czwartą(najpierw 156..156..166..159.. Jestem w nich zakochany...Dostałem namiar ode stereo, którego spotkałem kiedyś na mieście...Mogę sie przyłaczyć??pozdrawiam
cześć witam wszystkich konińskich miłośników tych wspaniałych maszyn. Sam osobiście mam już czwartą(najpierw 156..156..166..159.. Jestem w nich zakochany...Dostałem namiar ode stereo, którego spotkałem kiedyś na mieście...Mogę sie przyłaczyć??pozdrawiam
cześć witam wszystkich konińskich miłośników tych wspaniałych maszyn. Sam osobiście mam już czwartą(najpierw 156..156..166..159.. Jestem w nich zakochany...Dostałem namiar ode stereo, którego spotkałem kiedyś na mieście...Mogę sie przyłaczyć??pozdrawiam
a czym Ci ten typ przypierniczył?? Starszy gość czy młody?? Bo po gadce wyglada na takiego co dawno w pysk niezarobił??
A Xofer ciesze się ze dogadałeś się z mechaniorem.
A ty stereo co chcesz naprawiać??
no kolega wkoncu sie odezwalno jak bedzie spocik to sie pojaw bo tez chetnie zobacze twoja alfine bo u mnie jak juz to nastepna tez 159
---------- Post added at 16:04 ---------- Previous post was at 16:01 ----------
widze jakies fatum mamy ja blotnik do wymiany z wlasnej glupoty;/ale trudno juz znalazlem musze zrobic przelew na dniach![]()

widze jakies fatum mamy ja blotnik do wymiany z wlasnej glupoty;/ale trudno juz znalazlem musze zrobic przelew na dniach
I dobrze, te dziady sa najgorsze, prawko za komuny robili i wielcy kierowcy
Stereo Ty też? masakraaaa.. starczy już ;/
---------- Post added at 22:53 ---------- Previous post was at 22:52 ----------
najlepiej się tłumaczył: Pani noga mi sie omsknęła i zresztą śpiesze się na obiad. Mistrz po prostu!