Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A co zrobiłeś swoją czy co??
P.S. na ostatnim spocie też miałeś być i sie niezjawiłeś??
Stanąłem nad nią i zacząłem się modlić, no i patrz... masz rację, zrobiłem

Sorry, wiem że tak bardzo liczyliście że przyjadę, no ale miałem ważniejsze sprawy :P

Theority, jutro byś się pojawił...18 na zatorzu koło dawnego sphinxa

Masakra!!! Ale już zaczynam do siebie dochodzić po wczorajszym :P A to przesłanie nawet pamietam....

Za 2,3 tygodnie może powtórzymy... męski wieczór ;)hehe - Co wy na to ?

Xofer męski wieczór - a jak :D :D mi pasuje:p tylko nie wiem co nasze panny na to :pp a szczególnie moja jak widziała co się działo.... spuszczeni z łańcucha haha :) Stereo weź w ogóle idź i sie wywstydź, wszyscy sie stawili ci co obiecywali, a Ty odwaliłeś, każdy chciał twoją Alfe zobaczyć!!

Xofer męski wieczór - a jak :D :D mi pasuje:p tylko nie wiem co nasze panny na to :pp a szczególnie moja jak widziała co się działo.... spuszczeni z łańcucha haha :) Stereo weź w ogóle idź i sie wywstydź, wszyscy sie stawili ci co obiecywali, a Ty odwaliłeś, każdy chciał twoją Alfe zobaczyć!!

Pirat masz oficjalną zgodę od Marty :P

---------- Post added at 18:59 ---------- Previous post was at 16:33 ----------

Dziś rozmawiałem z Tweetem - jest za.

no wiem wiem ale na imprezie bylem:( i bez fury od 16zaczalem zabawe trzeba bylo zaprawke na impreze zrobic teraz stawie sie napewno:)

To może jakieś Halloweenowe spotkanko, ale narazie tak grzecznie z kobietkami :) jakiś cmentarz, grobowce, może coś się wykopie :ppp

mi się pomysł podoba :P

Czyli kicha z tą sobotą bo coś mało chętnych, zostajemy przy poniedziałku raczej.

Więc tak: Pirat + Marta, Yago + Ania?, Xofer + Kludyna, Stereo, Tweety + Sylwia.

Wonski a Ty ?

Amortyzatory
Powrót