• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Niedziela o 16 ? Jak Marcie nie pasuje to może być ewentualnie wcześniej. Proponuję parking na rynku. Na Orlenie coś tam dłubią i jest zamknięty.

jak dla mnie to za wcześnie, bede miał jeszcze kaca po imprezie :P

Ta 16 może chyba pozostać, bo nie wiem czy będe moją Alfą :( wczoraj rozjebałem chłodnice oleju i dzisiaj to wykręcam i zobacze czy da się pospawać czy trzeba nową. Nasze polskie drogie są świetne po prostu....szczególnie po kopalni, masakra:/ jade dziurą a tam droga....:((( Marta ma pociąg o 17:58 i 18:40 to najwyżej jej Alfą przyjedziemy, ale mam zrypany weekend, moja biedna niunia :(((

Ta 16 może chyba pozostać, bo nie wiem czy będe moją Alfą :( wczoraj rozjebałem chłodnice oleju i dzisiaj to wykręcam i zobacze czy da się pospawać czy trzeba nową. Nasze polskie drogie są świetne po prostu....szczególnie po kopalni, masakra:/ jade dziurą a tam droga....:((( Marta ma pociąg o 17:58 i 18:40 to najwyżej jej Alfą przyjedziemy, ale mam zrypany weekend, moja biedna niunia :(((
To o odszkodowanie do zarządcy drogi :)

Kur... ja też mam szkołę ale ten pierwszy zjazd sobie podaruje ;)

Ja też odpadam.. moja Niuna nie jest w zbyt dobrej kondycji i nie nadaje sie na takie dalekie wyjazdy..

---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:00 ----------

Stereo kiedy nabywasz kolejną AR?

166, E tam myślałem że 75, 33P4, GTV, 164 Q4 :P Idź do diabła;)

---------- Post added at 19:23 ---------- Previous post was at 19:21 ----------

Spot 22 lub 23 - weekend za da tygodnie.
Lista:
1.Xofer + Klaudyna

Może założymy dodatkowy temat żeby więcej ludzików zauważyło ?

Amortyzatory
Powrót