• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] Komunikat

U Ciebie może wychodzą, skoro masz zaciski Ferrari (miało być foto), to może ktoś je demontował niedawno i stąd wyszły łatwo. W kilkuletnim aucie czasem trzeba naprawdę powalczyć, żeby je wyciągnąć.
Mój post dotyczył komentarza o możliwości poluzowania wtyczki czujnika ABS przy wymianie klocków, więc wcale gUpio nie komentuję ;)
Za to jesteś chyba pierwszym, któremu pomogło przeczyszczenie czujnika w związku z awarią układu ABS.
To widzisz kolego ale pomogło zdiecie wrzuce zaraz a jak uraziłem to przepraszam

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

To widzisz kolego ale pomogło zdiecie wrzuce zaraz a jak uraziłem to przepraszam

Teraz zrobiłem tak o ile jutro będe zmieniał koła na letnie to zrobie całe
95.jpg

Jak sobie zrobię naklejkę Lamborghini to też będę miał takie hamulce:) To są zwykłe Brembo a naklejkę, jakiś niespełniony fan Ferrari sobie przykleił.

Jak sobie zrobię naklejkę Lamborghini to też będę miał takie hamulce:) To są zwykłe Brembo a naklejkę, jakiś niespełniony fan Ferrari sobie przykleił.
Kolego ja to niedawno kupilem więc sie pytam tak mi sie wydawało że to są zwykłe zaciski ale to nie jest naklejka ani namalowane tylko wytloczone a to może racja że to był jakiś niespełniony fan

Amortyzatory
Powrót