Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Kolego bardzo dziękuję ale mam jeszcze jedno pytanko po wymianie klocków co jakis czas wyłącza mi się vcd abs![]()
Średnio raz na tydzień mi się to pokazuj.
Płyn do spryskiwaczy proszę pana.
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Podczas jazdy teżTylko przy odpalaniu czy podczas jazdy też?
Podczas wymiany klocków, mógła zostać poluzowana wtyczka czujnika ABS.Podczas jazdy też
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Tak kolego samTrzeba sprawdzić połączenie czujnika ABS. Może klocki ocieraja. Sam je wymieniales?
Czyli z obu kółW pierwszej kolejności odepnij csujnik ABS przeczysc kontaktem i złóż spowrotem.
Czyli ta wtyczka widoczna bedzieTak. Wystaczy że w jednym kole niełaczy. Trzeba oba sprawdzic
Jutro sprawdze i dam znać dziękujęTak. Są 2 jedna od zużycia klocków druga z piasty od czujnika. Trzeba szukać połączenia od tej 2
Kolego dla twojej niewiedzy wtyczki nie uskodziłem tylko sie normalnie zapytałem a czujniki wychodza normalnie nie ma potrzeby demontażu zwrotnicy i nie są zapieczone to nie komentuj gupioŻeby uszkodzić wtyczkę od czujnika ABS podczas wymiany klocków to trzeba być wybitnym... wtyczka znajduje się pod nadkolem. Prędzej uszkodzony został przewód od czujnika. Samo wyjęcie czujnika w celu sprawdzenia to zły pomysł. Czujnik zapewne jest zapieczony i do jego bezpiecznego wyjecia trzeba zdemontować zwrotnicę.
Najbezpieczniej podłączyć komputer i sprawdzić który czujnik świruje, a następnie zabrać się za niego. Żeby przy okazji nie narobić więcej bałaganu.
Kolego wtyczka druga jest pod nadkolem ale odkreciłem czujniki przeczysciłem je delikatnie i po problemieJutro sprawdze i dam znać dziękuję
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka