Kolor zacisków

Hamulce są po to by hamować a nie dobrze wyglądać. Moim zdaniem przerost formy nad treścią, malować na jaskrawe kolory i potem jeszcze specjalnie je myć żeby to jako tako wyglądało, a zaraz i tak się uwala w błocku i pyle z klocków. Jak już to czarny mat i spokój, skoro już musi pomalować. Kolego zainwestuj w dobre klocki hamulcowe, może tarcze wentylowane jak masz $$$ i będziesz zadowolony z efektów, malowanki zostaw na wielkanoc.

To weź najlepiej auto sprayem objedź na mat czarny bo też się brudzi i wgl tak nie ładnie wygląda :lol:

eh..

Zawsze też można zamontować orginalne czerwone Brembo.

- - - Updated - - -

A tak naprawdę to zależy co kto lubi.

Ja swoje pomalowałem na niebiesko i jest spoko,ładnie się prezentują przy srebrnym aucie.

Ooooooo... dobree! Zielono biało czerwone, coś innego a zarazem fajnie by się prezentowało. Lepiej by było wzdłuż (jak flaga Rosji) czy wszerz (jak Francja)?

Hm, teraz wybór farby. Zwykłe olejne nie zdadzą raczej sprawdzianu. Typowe do zaciskow?

No i super, jak się zrobi cieplej to się za to wezme. Narazie pogoda sprawia, że się odechciewa.

te włoskie kolory mogą być dobre. Widział ktoś to już kiedyś? Albo może jakieś foto? Jak wyjdzie lipa zawsze można pomalować drugi raz. :)

No i to mi się podoba. Piękne!

Ładnie ale tylko na dużych zaciskach jak u kolegi bociana, na standardowych w jtd może to wyglądać kiepsko.

Tak wyszło w seryjnych z GT. Felgi AEZ Tidore Dark na śrubach pływających :)
Zdjęcie221.jpgZdjęcie222.jpg

Amortyzatory
Powrót