W
Whiplash
Guest
Tak pod ten zacisk tarcza 330mm
Wysłane z mojego P2 przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Tak pod ten zacisk tarcza 330mm
330 do alfy jeden rodzaj 330mm grubość 28mm tylko w 159 masz otwory pod 5x110 a w 156gta lub crosswagon byla tarcza taka sama ale pod piastę 5x98
Nie masz racji kolego.330 do alfy jeden rodzaj 330mm grubość 28mm tylko w 159 masz otwory pod 5x110 a w 156gta lub crosswagon byla tarcza taka sama ale pod piastę 5x98
Nie jest taka sama. W 156 jest grubsza i nie podejdzie pod ten zacisk.Zawsze człowiek się dowie czegoś nowego. Czyli w 156gta tarcza jest ta sama tylko 5x98? Tylko pytanie co cenowo lepiej wyjdzie. Ta 156gta to najmocniejsza wersja? czyli tarcze będa pewnie drogie.
W 159 te 330mm były w alfach z jakimi silnikami?
Nie jest taka sama. W 156 jest grubsza i nie podejdzie pod ten zacisk.
W 159 tarcze 330mm były w 2.4JTDm, 3.2JTS, 1.75TBi i bodajże w każdym TI.
Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka
OK, rozumiem dzięki, jakąś konkretną firme byś polecił tarcz? W rozsądnej cenie.
Ktoś mi może na priva polecić regeneracje takich zacisków?
Zwróć uwagę, żeby tarcze były pokryte powłoką antykorozyjną.OK, rozumiem dzięki, jakąś konkretną firme byś polecił tarcz? W rozsądnej cenie.
Ktoś mi może na priva polecić regeneracje takich zacisków?