Kolego spóźniłeś się jakieś dwa tygodnie. Ostatnio zamontowałem silnik, a tak, porobiłbym Ci wszystkie zdjęcia jak to wygląda za silnikiem itd. a teraz niestety nie dam rady. Jutro postaram Ci się zrobić zdjęcia tego co jest widoczne i wyślę Ci. Zawsze bedzie trochę lepiej

Co do przykręcania tej podstawki od sprężarki klimy do bloku silnika, sądzę, że możesz mieć problemy. U mnie otwory miały już gwint, tylko po tylu latach było tam tyle rdzy i nalotu, że śruby za cholerę nie chciały wejść. I musiałem gwintować od nowa. Jutro wyślę zdjęcia i napiszę czy masz w miarę kompletne to co jest na zdjęciu, bo juz trochę nie pamiętam jak tam było
a ja poskładałem wszystko, ale jeszcze nie napełniłem klimy, więc tak do końca nie wiem czy jest ok, ale chyba tak. Pozostal mi problem jeszcze taki, że auto po kapitalnym remoncie silnika 3ma cały czas 1100-1200 obrotów heh... i nie wiem co jest. ale pracuję nad tym
a i mała rada dla Ciebie, dowiedz się jak wygląda sterowanie klimą z komputera w alfie. Ja do mojej 2.0 wsadzałem, ten komputer od 1.8 gdzie była klima. Mechanik mi tak doradził, że jak zostawię komputer który nie miał klimy, to nie będzie jej obsługiwał. ALE NIE WIEM CZY TO PRAWDA, więc popytaj kogoś kto się na tym dobrze zna

do usłyszenia jutro