MasterYoda
Nowy
No i silnik kupiony za 3900. Po zdjęciu góry okazało się, że głowica jest w trzech miejscach pęknięta. Jest w firmie która ma sprawdzić szczelność i zrobić planowanie. Teraz kwestia czy spawać te pęknięcia?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Niestety nikt nie mowil ze bedzie tanio.
No szwagier kupił B6 to non stop, a to cieknie olej, a to zżarł nagle dwa litry oleju a jak mu mówię, żeby naprawił raz, a dobrze to jak ma coś zrobić to kupuje najtańsze uszczelki etc. gdzie gra jest o 30 złotych oszczędności po czym kupuje drugi raz i te lepsze bo te tańsze to ze zmielonej dętki robione xDU mnie w pracy mieli beke ze kupilem AR z tym że przez rok mi nic, a im w vagach niebieski dym, brak ładowania, check na autostradzie itd śmieszą mnie ludzie co patrzą AR i od razu mówią że laweta a jak zapytasz dlaczego, to jest tylko yyy bo sie psuje