Kiedy następczyni Giulietty?

Auto
159SW 2.0JTDm(2012), 213Ps 420Nm
Obecna prawie 10 lat na rynku...kiedy możemy spodziewać się nowego modelu?

Obecna prawie 10 lat na rynku...kiedy możemy spodziewać się nowego modelu?

Ale co? Przestałą Ci się podobać czy co? Czego jej brakuje? 10 lat na rynku i zobacz, że auto tak naprawdę wcale się nie zestarzało. Porównaj sobie Astrę, Megane i Golfa sprzed 10 lat. Chociaż jakby wrzucili coś nowego to nie byłbym pewnie na nie.

Brak w bieżących planach do 2022 roku

Poprzedniczka: Alfa 147 była produkowana 10 lat. Jak auto jest dobre to po co to zmieniać?
A na poważnie to FCA brakuje odwagi na nowe modele. Wydaje mi się, że w końcu ich ktoś wykupi.

Facelift jest planowany przed 2022, odnoszę się tutaj do planów, które był ogłaszane jakiś czas temu. Oby to było coś więcej niż ostatni lifting :D

wystarczy zmienic muminowe swiatla na takie z tonale i auto bedzie ladniejsze niz cala reszta na rynku!

Czy Giulietta nie będzie wyglądała jak mały SUV z takimi światłami? Włoscy styliści mają twardy orzech do zgryzienia...

Brak w bieżących planach do 2022 roku

A może po zmianie na fotelu prezesa FCA zmieniła się również koncepcja dotycząca aktualnego kodu stylistycznego marki... w rezultacie Giulietta nie będzie Giulią hatchback, ani małym SUV-em...

Myślę, że nowe otwarcie mogłoby się zacząć wkrótce od GTV, potem Giulietta i Tonale, nowa stylistycznie Giulia w kilku wersjach nadwozia, itd. ;-)

A może po zmianie na fotelu prezesa FCA zmieniła się również koncepcja dotycząca aktualnego kodu stylistycznego marki... w rezultacie Giulietta nie będzie Giulią hatchback, ani małym SUV-em...

Myślę, że nowe otwarcie mogłoby się zacząć wkrótce od GTV, potem Giulietta i Tonale, nowa stylistycznie Giulia w kilku wersjach nadwozia, itd. ;-)
Tak powinno być.
Jednak fiat psuje wszystko jak GM.
Lancia ograniczona tylko do rynku włoskiego, Alfa z wprowadzaniem nowych modeli słabo, jak piszesz Giulia SW i Coupe powinny być, oraz Giulietta, która swego czasu to 70%sprzedaży Alfy, jak Punto najlepiej sprzedający się Fiat bez następcy. Dramat.
Albo FCA kupi Renault lub alians PSA. Lub chińczycy.

Obecnie 3 modelami, rynku nie zdobędą...Do tego w jednej wersji nadwoziowej...Giulietta jak i Giulia powinny być w w coupe, sedanie i kombi...Albo Fiat tak słabo stoi finansowo, albo zatrudnia debili...

....

Ostatnia edycja:
Ostatnio, szukając informacji na temat nowej Giulietty...trafiłem na artykuł, jak kiepsko ogólnie sprzedają się samochody Alfy...Cholera, chyba Fiat zniszczy kolejną markę...

Ostatnio, szukając informacji na temat nowej Giulietty...trafiłem na artykuł, jak kiepsko ogólnie sprzedają się samochody Alfy...Cholera, chyba Fiat zniszczy kolejną markę...

dzisiaj na alfaclub.it przeczytałem że w chwili obecnej nie prowadzone są prace nad żadnym nowym autem AR poza suvem kompaktowym Tonale. Piszą że wszelkie inne projekty są odstawione i czekają na sukces Tonale. A to będzie na rynku w 2021

dzisiaj na alfaclub.it przeczytałem że w chwili obecnej nie prowadzone są prace nad żadnym nowym autem AR poza suvem kompaktowym Tonale. Piszą że wszelkie inne projekty są odstawione i czekają na sukces Tonale. A to będzie na rynku w 2021

Jeśli to prawda co piszesz to na kolejne 3 lata brak kolejnego modelu.
Nie wróży to dobrze.

Amortyzatory
Powrót