Andreus1979
Nowy
- Auto
- 159SW 2.0JTDm(2012), 213Ps 420Nm
Obecna prawie 10 lat na rynku...kiedy możemy spodziewać się nowego modelu?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Brak w bieżących planach do 2022 roku
Tak powinno być.A może po zmianie na fotelu prezesa FCA zmieniła się również koncepcja dotycząca aktualnego kodu stylistycznego marki... w rezultacie Giulietta nie będzie Giulią hatchback, ani małym SUV-em...
Myślę, że nowe otwarcie mogłoby się zacząć wkrótce od GTV, potem Giulietta i Tonale, nowa stylistycznie Giulia w kilku wersjach nadwozia, itd. ;-)
Ostatnio, szukając informacji na temat nowej Giulietty...trafiłem na artykuł, jak kiepsko ogólnie sprzedają się samochody Alfy...Cholera, chyba Fiat zniszczy kolejną markę...
dzisiaj na alfaclub.it przeczytałem że w chwili obecnej nie prowadzone są prace nad żadnym nowym autem AR poza suvem kompaktowym Tonale. Piszą że wszelkie inne projekty są odstawione i czekają na sukces Tonale. A to będzie na rynku w 2021