[Kate] Moja Bestyjka

• Autor wątku Autor wątku Kate
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
piekny rarytasik az normalnie zadzdroszcze :) moze kiedys tez taka bede mial... przyjemnego uzytkowania i dopieszczania zycze pzdr

Piekna sztuka, kolorek i wogóle - nie ma lepszej 145 ;) Wersja po 2FL jest bardziej kobieca więc pasuje jak ulał :) Orginalne felgi od 1999r są już ładne bo te moje orginalne za nic mi się nie podobają :/

t.o.mek, nie wiem czy jest kobieca :P wiem jak to jeździ :twisted:

dziękuję wszystkim za miłe opinie :)

Pprzyjechałem do kumpla (K-ce ,Piastów 7) a tu miła niespodzianka- piękna koniczynka Kate :wink: Naprawdę widać ,że bella jest w rękach alfaholików.

williamdrake, cieszą mnie te slowa, bo wiem że Funia jest w dobrych rękach :) Niestety, już nie należy do mnie. Jej właścicielką jest sympatyczna Aneta, która już od miesiąca ujarzmia kuce drzemiące pod maską :) Na szczęście widuję QVczkę w miarę regularnie więc nie jest źle :D

Pozostaje mieć nadzieję,że bella u nowej właścicielki będzie mieć tak dobrą opiekę jak u Was :wink: Na "ponurym" tysiącleciu jest teraz ozdobą parkingu :wink:

piekna :D
a ja mam pytanie czym został ten grill pomalowany w środku że jest hmm taki srebny :?: Czy był już taki od nowości

RUDA, nie pokaze poniewaz autko juz nie jest moje, tak jak pisałam o tym powyżej :) może nowa właścicielka się pochwali :)

Kate nie chcesz może rozpórki do twojego modelu? Sprzedam tanio. OMP w super stanie. U mnie nie pasi.

lookash85, dzięki, ale tak jak napisałam kilka postów wyżej, auto już nie jest moje. Dzięki za propozycje. :wink:

rigobert teraz kiedy gtv zimuje w garażu Fred rozbija się 156, natomiast ja .. powiedzmy że służbowym :)

Amortyzatory
Powrót