[Kate] Moja Bestyjka

• Autor wątku Autor wątku Kate
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Kate

Guest
Po dwóch miesiącach ciężkiej pracy, wreszcie mogę się pochwalić!

Przestawiam wszystkim moją Bestyjkę: Alfa Romeo 145 QV
Urodziła się w 1999 roku w pięknych Włoszech. Tam mieszkała aż do roku 2008. Jednak postanowiła troszkę zmienić klimat i przyjechała do Polski :)
Pod maską drzemie 155kucy, które budzą się po przekręceniu kluczyka. Jak przystało na wersję QV, to chyba ma wszystko co tylko było możliwe. Alfunia ma piękne wdzianko w kolorze "cosmo blu", a na nóżkach prezentuje śliczne buciki w rozmiarze 15". Jak widać modelka prezentuje dumnie klubowe ramki oraz gustowną naklejeczkę na przedniej szybce.
qv.jpg
qv1.jpg
qv2.jpg
qv3.jpg
qv4.jpg
qv5.jpg
qv6.jpg

Kate

Piękna i dopieszczona Alfka :D Właśnie o takiej marzy moja druga połowa :P

W porównaniu z tym jak wygladala po zakupie to faktycznie jest juz piekna ale do dopieszczenia sporo brakuje :)
Na razie stala sie "jezdna" a to najwazniejsze:D
Reszte zrobimy w miedzyczasie :)

fred

No nareszcie jest :mrgreen: tyle o niej słyszałem ,na pewno ogrom pracy został włożony i na pewno to nie koniec ale wygląda już rewelacyjnie a bedzie jeszcze lepiej 8)

Pozdrawiam

ho ho, taka moc w rękach kobiety :twisted: ładna ładna, ten scudetto jest oryginalne, strasznie sie wyróżnia?

bobryt napisał:
ho ho, taka moc w rękach kobiety :twisted: ładna ładna, ten scudetto jest oryginalne, strasznie sie wyróżnia?

Bobryt, nie wyróżnia, tylko rzuca w oczy :P Chyba zostało pomalowane grafitową matową farbą. Radosna twórczość jakiegoś Italiano.

Przy autku trzeba jeszcze dużo zrobić. Przede wszystkim polerka całego "ubranka" i malowanie prawych drzwi i błotnika tylnego. Niestety do zlotu nie uda się tego zrobić.

Gratulacje Kate, Fred :)
Piekna sztuka, chyba warto było troche na nią czekać.. i te felgi! miodzio :D jak Ci sie Kasiu prowadzi auto z takim diablem pod maską? Fred, ta QV to chyba szybsza od Twojej GTV? Jak Ty teraz nadążysz za swoją kobietą?! :mrgreen:
a zdjecia środka tez beda?

No nareszcie pochwaliłaś się tym cackiem :twisted:
Świetnie się prezętuje na tych felgach, gratulacje dla Freda za wyrwałość :wink:
Kate już nie moge się doczekać chwili kiedy siąde za sterami tej QV -ki :P

jestem pelen uznania... piekna jest, no i ten silnik :!:

marzy mi sie 2 litry pod maska :mrgreen:
gratulacje i powodzenia w dopieszczaniu belli :wink:

p.s.
gdzie bedziecie polerowac lakier :?: bo tez mam w planach taki zabieg :D

Paweł156, no niestety masz racje :oops: Moja Gtv duzo wolniejsza od QV. Czuc to pod nogą ....a jeszcze nie wiem wszystkiego bo rozrząd sie musi ładnie ułożyc wiec jeszcze testów "wyczynowych" nie przeszła :D
Jak mocno w tyle zostaje to pewnie przekonam sie na zlocie na hamowni :P Ale przeczuwając już porażke rozmyślam uturbienie Gtv :twisted:

AR_33, warto było wlozyc troche pracy .... miny kierowców gdy "odjeżdza" im kobieta w ...jakiejs małej alfie - bezcenne :mrgreen:

gonzo, jeszcze sie nie zastanawialem gdzie bo to odlegla przyszlosc ale zapewne u zaprzyjaznionego lakiernika w Czeladzi.

fred

Dziękuje wszystkim :)

Paweł156, prowadzi się baaaaaaardzo dobrze. Pierwsze kilka chwil, jakoś tak dziwnie, bo kuce szaleją :P ale teraz... jakbym się tam urodziła :P

AR_33, może na zlocie... a może nie :P sie pogada... sie zobaczy :P

Amortyzatory
Powrót